Stefan Odelberg

Den makalösa magikern och föredetta programledaren för BingoLotto, allas vår älskade Stefan Odelberg, gör ett efterlängtad återbesök i programmet, den 4 augusti kl. 19.30 i TV4!

STEFAN ODELBERGS MAGISKA KARRIÄR

Stefan Odelberg inledde sin karriär som illusionist 1995, då han med en egen magishow turnerade bland skolor i Göteborg. Stefan arbetade även många år som showartist på Cabaret Lorensberg där han under sitt sista år, 2001, satte upp Stefan Odelberg show. Efter framgången med Stefan Odelberg show satte han upp showen It's magic, somäven den spelades inför fulla hus. 

PROGRAMLEDARE OCH UNDERHÅLLARE

Stefan startade sin programledarkarriär år 2003 då han ledde tv-programmet Semestercharmören, i vilket han under en sommar reste runt i ett somrigt Sverige och skojade, charmade och trollade med semesterfirande svenskar. Utöver detta har Stefan medverkat i flertalet tv-program såsom Prat i kvadrat, Melodifestivalen, Allsång på Skansen och Go'kväll.

Stefan Odelberg har dessutom sedan 2013 satt upp en egen talkshow  En talk talk show. En scenshow fylld med överraskningar, intervjuer, musik, magi och humor.

Get ready for my close up

Stefan är senast aktuell med showen "Get ready for my close up", som gick mellan den 2 februari och 27 april på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg. 

Showen har hyllats flitigt och visade sig tidigt vara en show olik alla andra. 

En recension lyder:

I en liten lokal med endast 66 personer i rummet tar Odelberg med dig på en hisnande resa där du kommer att älska att bli lurad. Han gör det snyggt, med finess och värme samt humor.

Det är bland det bästa jag har sett.

Innan kvällen är slut känns det som att du sitter i Stefans vardagsrum och publiken är dina vänner. Christoffer Bendixen har regisserat detta och han tar fram det bästa ur Stefan Odelberg.

STEFAN i BingoLotto

Då det stod klart att Stefan Odelberg – tillsammans med Lotta Engberg – skulle leda BingoLotto pratade han om ett drömuppdrag med ena benet i underhållningsbranschen och det andra i föreningslivet. Totalt blev det fyra år som programledare, och med sin unika tajming, värme och kreativitet vann han en unik plats i svenska folkets hjärtan. 

Under åren blev det många samtal för herr Odelberg. Dels med sina inbjudna gäster, men framför allt med människor som lyckats komma fram i telefon.

Ett gjorde extra stort intryck på Stefan. Det var en kvinna som inte föreföll så glad som man kanske förväntar efter att ha lyckats ta sig hela vägen fram till en möjlighet att vinna något stort.

– Hon lät lite moloken och jag frågade hur dagen varit. ”Så där”, blev svaret”. Jag tänkte först att det kunde vara typ en morotslåda som blivit bränd. Då berättade hon att en nära vän gått bort samma dag. I det läget går det inte bara att följa manus och de två minuter som står till förfogande för att spela Färgfemman som inget hade hänt.

Stefan lade allt åt sidan och pratade om att hedra en vän, att livet kan innehålla både glädje och sorg till och med på en och samma dag.

– Det blev såna kontraster som mötte varandra. Väl i spelet vann hon en bil och fortsatte: ”Oj, hur ska det här gå, är nästan blind. Jag lovade att komma upp och skjutsa henne innan vi la på sedan jag önskat en lugn och fin kväll. Det var väldigt speciellt och känslofyllt.

Den 4 augusti, kl. 19.30 i TV4, välkomnar vi Stefan Odelberg varmt välkommen tillbaka till BingoLotto!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Du missar väl inte söndagens program av BingoLottos Sommarkväll. Massa miljoner och nöje. Visst hänger du med?