The Boppers

I snart fyrtio år har de omåttligt taktfulla The Boppers levererat spelglädje och energi runtom i världen. Med en ton som härrör ur 50- och 60-talets Rock'n Roll har man spelat till sig en definitiv plats i publikens hjärtan. Efter tusentals spelningar och över två miljoner sålda album i Skandinavien, Japan och Europa, tar man den 15/12, kl. 18 i TV4, plats på BingoLottos scen!

THE BOPPERS

Med devisen ”Keep on Boppin!” i ryggen har bandet, efter snart 4 decennier i Rock'n Roll-genrens tjänst, vuxit fram som ett av mest framgångsrika banden av sitt slag, såväl nationellt som internationellt. Detta intygar inte minst statistiken över spelningar på Spotify för 2018. 560.000 fans, hemmahörande i hela 65 olika länder, har avnjutit bandets musik fler än 5 miljoner gånger! I skrivande stund har bandet hela 140 315 lyssnare varje månad!

LÅTSKATTEN

Totalt har The Boppers utgett hela 21 album under sin mångåriga karriär, vilka sammanlagt har resulterat i över två miljoner albumköp runtom i Skandinavien, i Japan och även ute i Europa. Debutskivan, med den mycket okonstlade titeln ”Number 1”, skördade stor framgång och går, med sina 450 000 sålda exemplar, till historien som en av de mest sålda skivorna i Sverige genom tiderna. Därefter har The Boppers allt annat än taktat av. Med låtar som ”Kissing in the moonlight”, Jeannie's coming back”, ”Who's gonna follow you home”, ”Rama lama ding dong” och ”Mr. Bassman / Boppin' the blues”, som samtliga har flera miljoner lyssningar på Spotify, har man genom åren genererat en oerhörd låtskatt.

Söndagen den 15 december 2019, kl. 18.00, gästar de BingoLotto!

Vill du se The Boppers live i BingoLotto? Boka din plats i publiken här. 

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

The Boppers

It´s Christmas in las Vegas