Tone Sekelius

Hon har gjort sig ett namn som en av Sveriges mest populära videobloggare, släppt flera låtar och deltagit i Melodifestivalen. Den 23 december, klockan 19:30 i TV4, gästar Tone Sekelius i BingoLottos Uppesittarkväll!

Tone Sekelius började sin karriär på YouTube där hon laddade upp sminkvideor och vloggar som snart blev populära och nådde en stor publik. Hon släppte sin första singel, Awakening, 2017 och låten handlar om hur det var att komma ut som homosexuell. Den följdes samma år upp av One More In The Crowd som också blev den officiella låten för Stockholm Pride 2017.

I juni 2021 gjorde Tone en intervju med Aftonbladet där hon kom ut som transperson och berättade att hon bytt namn från Thomas till Tone. I samma veva släpptes dokumentären Mitt namn är Tone som handlar om Tones resa som transperson.

Melodifestivalen 2022

Tone deltog i Melodifestivalen 2022 med bidraget My Way. Hon tog sig hela vägen till finalen där hon slutade på en femteplats.

Priser och utmärkelser

Tone har prisats med flera utmärkelser för både sin YouTube-kanal och annat arbete; bland andra Årets Style på Guldtuben 2017, Årets Look på Ellegalan 2017 och Årets HBTQ på QX Gaygalan 2022. År 2022 var hon också nominerad till Årets Genombrott på Rockbjörnen.

Nu har vi den stora äran att välkomna Tone till BingoLotto! Den 23 december 2022, klockan 19:30 i TV4, är Tone med oss i BingoLottos Uppesittarkväll.

Och du, du vet väl om att du kan lyssna på alla artister som gästar programmet, när du vill och hur ofta du vill, på BingoLottos Spotifykanal? Här samlar vi BingoLottos stora låtskatt. Lyssna nu!

Tillbaka till artistsidan

KÖP BINGOLOTT!

Den 2 maj väntar ännu en efterlängtad bingokväll! Tillsammans spelar vi om en massa miljoner och njuter av underbar underhållning! Hur stort vinner du?

Tone Sekelius

Crying on Christmas