2021 - Ett mycket viktigt år med BingoLotto

2021 är snart till ända. Och det har varit ett annorlunda år på många sätt och vis. Något som dock har varit precis som vanligt är att BingoLotto har dykt upp varje söndag som en trygg punkt i tillvaron. Men även här finns det mycket roligt att dela med oss av

2021 var året då vi kunde titta på Sommar-OS i Tokyo (som skulle varit år 2020). Det har varit året där Stefan Löfven avgick som stadsminister, återvaldes för att sedan avgå igen och därigenom släppa fram Magdalena Andersson som landets första kvinnliga stadsminister. Det var även året då Abba släppte ny musik för första gången på 40 år. Det hände en hel del i Sverige och världen minst sagt. Men varje söndag klockan 18 har BingoLotto fortsatt stå starkt. Dock har även vi på BingoLotto bjudit på en hel del spännande nyheter och händelser under året! Låt oss ta en titt!

BingoLotto Express bjuder på vardagsbingo i högt tempo

Den 1 mars 2021 var det dags för BingoLotto att ta ett nytt grepp och bjuda på mer Bingo än tidigare. Detta var datumet då BingoLotto Express hade sin premiärsändning med BingoLottos egna och omåttligt populäre applådör, Andre Nylén som programledare. Detta nya format av Bingo innebar att man inte längre enbart kunde spela BingoLotto på söndagarna utan nu bjuds det även på Bingolotto varje måndag till torsdag kl. 19 på Bingolotto.se och i Bingolottos app. Utöver André så är även Fredrik Wingbro och Annica Svensson programledare för programmet som utöver tre bingospel även innehåller extravinster och chans att vinna på Finalspelet. Den högsta vinsten som hittills delats ut är 95 000 kr och tillföll ”Solviegas” från Frösön.

Så har du inte upptäckt detta roliga bingoformat ännu, så passa på att pröva på BingoLotto Express, där det varje kväll bjuds på spänning underhållning och musik. Ett perfekt sätt att göra vardagskvällarna roligare!

bingolotto-express-snart-jubileumsvecka-585x300.jpg

BingoLotto spelas nu även på sommaren – med Midsommarbingo & BingoLottos sommarkväll

En annan spännande nyhet under 2021 var att BingoLotto inte längre tog sommarlov under sommarmånaderna, utan nu var det Bingo året om. Och det startade med Midsommarbingo, då man för första gången kunde spela BingoLotto med Lotta och Stefan på självaste Midsommarafton där bland annat bröderna Norén underhöll på scenen och även Charlotte Perrelli gästade med en härlig tolkning av ”Gröna små äpplen”. Dessutom bjöds vi på flera härliga vinnare denna kväll som kröntes av Elin från Helsingborg som fick en magisk midsommar då hon vann en splitter ny bil under sina vänners jubel!

 I samma program fick vi även möjlighet att lära känna programledarparet för BingoLottos Sommarkväll, Agneta Sjödin och Casper Janebrink. Dessa två tog hand om Bingosugna spelare under sommaren då de under sex söndagar ledde BingoLottos sommarkväll från Askims Camping. Väl där bjöds vi på härlig sommarunderhållning under juli och augusti med fantastiska gäster som Clara Klingenström, Meja och Kikki Danielsson för att bara nämna några, men också strålande vinster som lottades ut. Man glömmer ju inte i första taget Anki, som befann sig på Askims camping denna kväll och ringde in och kom fram. Ej heller att förglömma Ida som vann miljonen på Färgfemman den 18 juli. En riktig succésommar med andra ord, och nu håller vi tummarna för att vi får uppleva en lika härlig sommar 2022.

Programledarduon Agneta Sjödin och Casper Janebrink i BingoLottos Sommarkväll

30 år med BingoLotto en oförglömlig milstolpe

Den 23 oktober 2021 skrevs klassisk svensk Tv-historia då BingoLotto firade 30 år i etern. Ett stort ögonblick givetvis som firades med popma och ståt. De flesta av programmets tidigare programledare var på plats denna jubileumskväll, där bland annat Leif ”Loket” Olsson fick mottaga en stående ovation, och där Carola inledde allt med sin 30-år gamla  och odödliga hit, Fångad av en stormvind.

Givetvis var detta också en kväll full av häftiga vinnare. Det häftigaste var förmiodligen spelet JubileumsLotto, där 30 vinnare vann 1 miljon kronor. Utöver det var programmet fyllt av andra guldkantade vinster också givetvis!

30 år med BingoLotto firades där, och vill du läsa mer om åren som ledde fram till detta jubileum rekommenderar jag blogginlägget – 30 Makalösa år med BingoLotto!

Leif "Loket" Olsson sittande till bords med andra gäster på BingoLottos 30-årsjubileum

Ett år av jublande vinnare

BingoLotto är ju underhållning och musik, men framför allt består ju programmet av lyckliga vinnare! Och vi har haft en hel del sådana under året utöver de som nämnts ovan. Vem kommer exempelvis inte ihåg P-O Som sålt BingoLotter för sin förening under flera års tid och dragit in mängder av pengar till föreningslivet. Denna eldsjäl fick spela Finalspelet och fick där sin storvinst.

Det flesta BingoLottospelare drömmer om är att få spela Färgfemman. Att dessutom få göra detta och sedan vända upp fem luckor, ja Det klarade Jessica från Bureå. En verklig höjdare från året som gått!

Men en personlig favorit var förmodligen när Natahlie från Lidköping var helt chockad då hon tagit hem den stora påskvinsten, till ett värde av 760 000 kr!

Vinster i massor under året alltså, och mer ska det bli under 2022 när BingoLotto går in på sitt 31 år!

Lotta Engberg i spelmomentet FärgFemman i programmet BingoLotto

Lotta & Stefan – världens bästa programledare!

Vinsterna och allt överskott som går direkt till svenskt föreningsliv är ju det viktigaste i BingoLotto, men undra om inte våra programledare kommer strax därefter? Lotta och Stefan gör en show varje söndag och har bjudit oss på mängder av skratt under året som gått. Vem kommer inte ihåg Lottas magiska sommarduett tillsammans med Johan Östling, eller när Stefan sjöng Diggilo Diggiley tillsammans med Jessica Andersson och Linda Bengtzing?

Förra året gjorde de sin första Uppesittare tillsammans också och deras intronummer (ja, jag vet att detta var 2020, men det är så bra!) när de sjöng tillsammans hör definitivt till en av favoriterna!

programledare-bingolotto-1200x628.jpg

Ett år som betytt fantastiskt mycket – och bättre ska det bli!

BingoLotto anno 2021 var helt enkelt ett fantastiskt år, men likt ett vin så blir det bara bättre år för år. Så jag både tror och hoppas att 2022 kommer att bli det bästa BingoLotto-året någonsin! I fjol ledde försäljningen till ett totalt överskott på 357 miljoner kronor tillsvenskt föreningsliv. 2022 hoppas jag att du är med och ser till att vi slår den siffran!

BingoFredrik signatur för BingoBloggen.

Tillbaka till Bingobloggen


Arkiv