BingoLotto – en ära för Marie

BingoLottos BingoBerra BingoBerra 2016-02-19

Få andra av BingoLottos programledare har ställts inför en större utmaning än Marie Serneholt. Inför hennes tillträde genomfördes några av de största förändringarna i programmets historia. Lägg därtill frånvaron av musik och avsaknaden av pauser – bara 60 minuter direktsänd spelunderhållning. Det blev bara ett år i rutan, men Marie är hedrad över att få vara en del av Bingolottos historia.

Vad minns du bäst från tiden som programledare?

– Känslan av att komma till studion varje söndag. När hela gänget samlades på morgonen för att ladda upp och förbereda inför kvällens sändning. Eftersom vi sände varje vecka så blev hela produktionen som en enda stor familj. En familj som gjorde de här fantastiskt roliga live-sändningarna tillsammans. Den sammanhållningen kommer jag aldrig att glömma, säger Marie.

Kan du beskriva upplevelsen av att leda BingoLotto?

– Att det är live och precis allt kan hända. Och vi hade ju inga reklampauser, så när sändningen drog igång var det bara fullt ös i 60 minuter. Programmet bygger ju till stor del på moment som man inte kan förbereda överhuvudtaget. Som samtalen t ex. Just de delarna älskade jag! Det var så kittlande att inte veta vem som skulle vara på andra sidan luren.

Någon gäst eller artist i programmet som du speciellt minns?

– I mitt sista program överraskades jag med att Tomas Ravelli hälsade på. De som känner mig vet hur mycket jag gillar fotboll och som liten hade jag VM-laget från 1994 på väggarna i mitt rum. Tomas snörade på mig ett par sneakers och ville att jag skulle skjuta mot en "Lilla Sportspegeln-vägg". Jag lyckades träffa det minsta hålet på första försöket – i långklänning (!) dessutom – och det kändes så bra inför Ravelli. I ett sådant läge vill man liksom sätta den, skrattar Marie.

Tillbaka till bloggen


Arkiv