BingoLottos julkalender fyller 20 år

BingoLottos BingoBloggare Fredrik BingoFredrik 2019-10-01

Julen närmar sig med stormsteg. En högtid fylld av traditioner. Inte minst i BingoLotto-sammanhang. Hur uthärdar du bäst din längtan efter BingoLottos Uppesittarkväll, undrar du? Med BingoLottos Julkalender förser vi dig, för 20:e året i rad, med daglig spänning och miljonchans i juletid!

Årets julkalender innebär, i vanlig ordning, flera spännande vinstchanser för dig som "skrapare"! Vad sägs om en miljon kronor direkt på skrapet? Ingen dålig julklapp, i vår mening. Dessutom har du i år två färger att välja bland – den klassiska röda eller den nya gröna varianten. 

Precis som föregående år har du också möjlighet att vinna Färgfemman! Vinsten innebär, precis som titleln antyder, att du får möjlighet att komma till studion och spela den klassiska Färgfemman.
Här kan du se vinnarkartan på vilka osm duttat fram flest vinster i BingoLotto!

Alla vinner på BingoLottos julkalender

Och du har väl inte missat det allra viktigaste? Alla vinner på BingoLottos julkalender! Sedan starten 1999 har BingoLottos Julkalender inbringat hela 307 miljoner kr till svenskt föreningsliv, och tar, år efter år, form som en klart bärande produkt för landets många föreningar! 

BingoLottos Julkalender finns att köpa av din lokala förening eller i butik. 

Lycka till och god jul!

 

BingoFredrik signatur för BingoBloggen.
Publicerad 2019-10-01

Tillbaka till BingoBloggen


Arkiv