BingoLottos horoskop 2023 – Så blir ditt år

BingoLottos BingoBerra BingoBerra 2023-01-02

2023 är här och ett helt nytt år ligger framför oss som ett oskrivet blad. Undrar du vad det nya året kommer bära med sig när det kommer till karriär, relationer och livet i stort? I BingoLottos årshoroskop 2023 tar vi en titt på vad stjärnorna har att säga om saken!

Väduren 21/3–19/4

För väduren väntar ett ovanligt händelserikt år och den största resan kommer att ske på insidan. Stora förändringar på det personliga planet väntar, och dessa kommer märkas av som mest i slutet på april och mitten av oktober. I mars väntar utmaningar som har med mognad, ledarskap och gränssättningar att göra och det finns risk att du kommer få en rejäl dos av andra människors problem på halsen under året. Du kommer bli tvungen att ta mycket ansvar men det lär dig vikten av att göra det som du vet är rätt även när det gör ont.

I slutet av våren och början av sommaren lugnar allt ner sig och livet blir lite lättare igen. Här finns bra möjligheter för dig att komma ut ur ditt skal och förverkliga en dröm, eller kanske börja dejta om det är det du vill. Detta är en bra tid för dig att ta det första steget, vad det än må gälla! Du kommer absolut stöta på en del konkurrens under året, men på det hela blir 2023 ett väldigt bra år för dig – inte minst ekonomiskt.

Oxen 20/4–20/5

Oxen har haft det tufft de senaste två åren, men nu börjar det äntligen lätta! Det börjar dock inte helt enkelt, i början av mars kan du behöva konfrontera känslor som du länge trängt undan men kommer samtidigt till viktiga insikter om hur du ska ta hand om dig själv för att må bra.

Under den senare delen av 2023 kommer äntligen den välbehövda lättnaden! Din tillvaro kommer inte längre att präglas av stress på samma sätt och du kan slappna av och behöver inte längre oroa sig för din karriär och framtid. Det betyder inte nödvändigtvis att du möter mindre utmaningar i din vardag, men du kommer kunna tackla dem med ett större lugn och självförtroende. Året kommer till stor del handla om ditt sociala liv – vänskap, vilka du vill ha i din närhet och hur du förhåller dig till andra. Det här året ska du våga tro på det storslagna – gå in för något till hundra procent och lev livet fullt ut!

Tvillingarna 21/5–21/6

För tvillingarna väntar ett spännande och händelserikt år. Under årets första månad känner du hur du väcks till liv igen, och årets första månader kommer med ny energi. Under den senare delen av våren kommer du bli tvungen att ta mycket ansvar och känna en stor press. Du kommer behöva ta stora beslut kring din framtid och göra livsval som du kanske inte egentligen är beredd att ta. Det blir en tuff tid, men samtidigt väldigt givande och du kommer växa som bara den även om det ibland kommer kännas otäckt.

Du kan se fram emot ett skifte i din syn på relationer. Du lägger allt större fokus på kvalitet, gemensamma värderingar och egentid med människorna i din närhet. Du söker trygghet i alla dina relationer, inte minst i ditt kärleksliv. Under hela 2023 kommer du bli tvungen att göra upp med ditt ego. Du behöver prioritera bort vissa begär för att ge liv åt dina drömmar. Det kan handla om att lägga mindre tid på en hobby eller något annat som känns kul för att kunna prioritera viktigare saker.

Kräftan 22/6–22/7

Kräftan är redo för nya äventyr i 2023! De första månaderna på året kan upplevas som lite sega, men en hel del saker kommer att lösa sig – inte minst dina relationer. Du får klarhet kring saker som känts luddiga under slutet av förra året och om du har upplevt en svacka i karriären förra hösten finns det goda chanser att även det ordnar upp sig. Nu ligger fokus på din karriär, framtid och ambitioner. Det börjar så smått under våren och tar ordentlig fart till sommaren.

Du kan komma att behöva ta farväl av något som håller dig tillbaka, även om det kan kännas sentimentalt och läskigt. Det kan också hända att du får svårt att prioritera din tid, vilket kan leda till perioder där du saknar ork. Därför är det viktigt att du också kommer ihåg att vila när du behöver det. 2023 är ett starkt år för relationer. Du får tid att reflektera över dina mönster och vilka människor du omger dig med. På kärleksfronten är det inte säkert att det blir enklare, men det kommer i alla fall bli mer hälsosamt.

Lejonet 23/7–23/8

Det här blir ett bra år för lejonet! Årets första tid ser bra ut för relationer och en start på något nytt. Det kan vara både en ny person som kommer in i ditt liv eller en gammal relation som får en nystart. Det största skiftet på relationsfronten låter dock vänta på sig tills våren. Om du tidigare har behövt kämpa för att få saker och ting att fungera så kommer du nu kunna börja gå mer på känsla. Detta kulminerar under sommaren och till hösten har du ett helt nytt sätt att se på relationer.

Året kommer vara frigörande för din karriär. Från slutet av våren vidgar du dina vyer och du kan komma att känna ett sug efter att vara fri. Det finns stora möjligheter till förändring, inte minst för den som vill arbeta mer kreativt. I juni finns möjlighet till mindre förändringar medan stora och mer vågade idéer behöver mogna och blir aktuella först till hösten. Du kan komma att känna dig rastlös under hela året och kanske behöver du ett miljöombyte. Det kan handla om allt från att flytta till en ny plats till att bara resa bort en stund och se saker från nya vinklar.

Jungfrun 24/8–22/9

Jungfrun kommer året få erfara att hårt arbete lönar sig. Första halvan av januari blir bökig, men några knutar kommer redas ut och efter det återfår du ditt fokus och din energi. Det här blir ett speciellt år på det ekonomiska planet för dig. Det finns goda chanser att du kommer få en större summa pengar, men det är inte helt säkert att det kommer kännas roligt eller komma utan krav. Året kommer göra gott för din ekonomi men det gäller att du lär dig sätta gränser.

Våren kommer präglas av vänskap, sociala sammanhang och samhörighet. Du kommer få mer kvalitetstid med personer i din omgivning och du kommer lära känna personer som tidigare bara varigt ytligt bekanta betydligt bättre. Det är inte bara vänskapsrelationer som får fokus under våren, för i mars börjar ett nytt kapitel i dina relationer. Från och med nu och två år framåt kommer du uppleva stora förändringar på relationsfronten och du får börja fundera på vilka relationer som funkar och vilka som inte gör det. Det kommer både vara givande och göra ont, men det blir uppenbart vad som är äkta och vad som spelar roll.

Vågen 23/9–22/10

Vågen kan se fram emot en mjuk och lugn start på det nya året, och du har något typ av resa att se fram emot. Det kan innebära allt från att du besöker en ny plats till att du får ett nytt intresse. Under våren blir det också fokus på rutiner, arbete och struktur, vilket är en välkommen förändring i ditt liv. Du behöver lägga energi på att hitta långsiktiga lösningar och skapa en stabil grund i din vardag.

Sommaren blir inte helt lätt när det kommer till relationer. Den kantas av impulsiva beslut, dålig kommunikation och övertänkande där du lätt blir fast i dåliga tankemönster. Förändringar på vänskapsfronten är också att vänta under sommaren. Kanske väntar ett skifte i vilka egenskaper du värderar hos en vän, saker som tidigare känts viktiga blir mindre viktiga nu. Framåt hösten väntar den mest händelserika perioden på året, åtminstone inom dig. Det är en bra tid att reflektera över dina förhållanden och vad du verkligen vill få ut av dem.

Skorpionen 23/10–21/11

2023 ser ut att bli skorpionens år! Det kommer bli mycket lättare än det föregående året. Du har slitit som få, men nu får du äntligen belöning för ditt jobb. Det här året ska du satsa på att göra saker med hjärtat! Våga göra saker för din egen skull utan att oroa dig för vad din omgivning tycker är rätt och fel. Du får möjlighet att reflektera över dina prioriteringar och hur mycket plats nöjen ska få ta. Ge mer tid åt vänner, kultur och saker som ses som mindre produktiva, och det finns chans att det hela spiller över på ditt arbetsliv och att du får jobba mer kreativt.

I maj avslutas en relation och en person eller sak som funnits i ditt liv i drygt ett år säger nu hejdå. Det handlar till stor del om att du har jobbat på sig själv, kanske har det att göra med att våga acceptera förändring. Det blir trots allt en fin upplevelse och ett avslut som samtidigt innebär början på något nytt. Dina relationer går som bara den i år. Saker och ting blir större och viktigare och det här året är perfekt för att ta stora steg i en seriös riktning. Det här året är för vänskaper, den stora kärleken och för att hänge dig fullt ut.

Skytten 22/11–21/12

Januari blir en tid för att reda ut saker och ting för skytten. Kanske har det varit fram och tillbaka i en relation eller så har ett bråk dragit ut på tiden, men nu kommer ett besked som gör det hela enklare och tydligare för dig. Resten av året bjuder på passion och njutning och du kan komma att känna dig dragen till sammanhang där du får utforska din kreativitet. Låt magkänslan guida dig och gör det som känns kul. Du kan komma att behöva välja bort människor och sammanhang som inte går i linje med dina prioriteringar till förmån för saker du verkligen tycker om. Året kommer inte utan ansvar och du får möjlighet att ta på dig fler uppgifter än vanligt, men på jobbfronten kommer det ändå inte att kännas som en belastning.

När det kommer till familj, relationer och boende väntar en mer utmanande tid och du blir tvungen att plocka fram din mogna och ansvarsfulla sida. Du behöver ta på dig en ledarroll och ibland sätta andras behov framför dina egna vilket inte alltid känns kul, men du kommer mogna mycket och få nya perspektiv på vad familj och hem innebär.

Stenbocken 22/12–19/1

För stenbocken väntar ett spännande år! Det kanske inte alltid blir vad du är van vid, så det gäller att vara beredd på att styra om riktningen och att vara öppen för förändringar. Du kommer tvingas tänka om kring den struktur du byggt upp, vilket ibland kan kännas jobbigt. Det finns dock hjälp att få och du kommer lära känna nya människor som hjälper dig navigera i allt det nya.

En stor förändring väntar på karriärfronten. Ett avslut blir nödvändigt och även om det kan kännas svårt vet du innerst inne vad som är bäst. Försommaren ser ljus ut och här finns stora chanser till romans. Det blir en tid för storslagna handlingar och du kommer få se nya sidor av dig själv och dina förmågor. Du kan ha haft det motigt i många år, men nu lättar det äntligen och tillvaron blir mer lättsam.

Vattumannen 20/1–18/2

Vattumannen kan uppleva att den har haft det motigt de senaste två åren, men nu ser det ut att börja lätta. Du har tampats med svåra situationer och genomgått en stor personlig utveckling, och framåt våren kommer du äntligen ut på andra sidan. Du kommer behöva ta mindre ansvar och slipper känna en konstant press.

Det här året kommer du ha en fortsatt seriös inställning till saker och ting, vilket kommer gynna dig i dejtingsammanhang under sommaren och hösten. Det kan dock bli kämpigt med relationerna under sommaren och du riskerar att tappa bort dig själv ett tag. I september blir det lättare och du kommer få ett nytt sätt att se på relationer. Under året kan du vänta dig stora förändringar när det kommer till boende och familj, men det är en positiv energi som styr och förändringarna kommer gå åt det bättre hållet.

Fiskarna 19/2–20/3

Fiskarna kan vänta sig tydliga besked i början av året. Du kommer få grepp om en situation som rör familj och boende och det kommer bli tydligt för dig vad du behöver göra för att få ordning på situationen. Under våren kommer mognad vara ett återkommande tema och du kommer behöva ta en del ansvar. Det kommer gå två steg fram och ett steg bak, och du kan komma att nå botten och behöva ta dig upp igen. Men du lär dig mycket och växtvärken är ett gott tecken.

Din ekonomi kommer även den bjuda på utmaningar och du kommer behöva ta en del tuffa beslut. Resultaten kan dock bli fina och smarta ekonomiska beslut kommer med stora belöningar. När det kommer till kärlek finns det fina möjligheter under försommaren men kan bli mer skakig framåt höstens början. Osäkerhet och missförstånd uppstår och det kan hända att du lägger skuld på dig själv. Men i slutet av september börjar det klarna och i oktober finns det återigen fina möjligheter på relationsfronten.

Alla vi på BingoLotto önskar dig en god fortsättning på det nya året!

BingoLottos BingoBerra

Tillbaka till bloggen


Arkiv