Vilken dröm vill du spara till?

"Spara inte det som blir kvar efter att du spenderat. Spendera det som blir kvar efter att du sparat”. Citatet kommer från den amerikanske investeraren och mångmiljardären Warren Buffet. Men även om du inte har planerat att bli miljardär kanske du ändå har värdefulla drömmar. Marginalen Bank hjälper dig att förverkliga dem.

Starta ditt sparande hos Marginalen Bank

Hur mycket ska man spara då? Ja, det är såklart svårt att säga. Men det viktigaste är att sätta upp mål med sparandet. Det bästa sparandet är ju trots allt det som blir av. Ett tips är också att sätta upp delmål med sparandet, då blir det både enklare och roligare. Varför inte bjuda en vän på favoritrestaurangen och fira din första sparade 1000-lapp?

Vad vill just du spara till? Är det till en resa med vänner och familj, renovering av kök och badrum, eller kanske till barnbarnen så att de får en bra start i livet? Marginalen Bank har en sparform för varje dröm som du kan läsa mer om här nedan.

Hur stort buffertsparande behöver man egentligen ha och hur gör man för att lättast komma dit? Här går vi igenom hur du lyckas med ditt buffertsparande.

Sparkontot

Sparkontot är för dig som uppskattar frihet och vill spara utan bindningstider och med obegränsade uttag. Perfekt när du vill spara men kanske inte vet när du behöver pengarna. Du får 0,60 % ränta från första kronan och upp till 1 000 000 kronor. Sparkontot kostar ingenting att öppna och det är avgiftsfritt att ta ut pengar. Kontot omfattas även av den statliga insättningsgarantin. Läs mer och öppna ditt Sparkonto på marginalen.se

Sparkontot i korthet:

  • Kontot för dig som uppskattar frihet i ditt sparande.
  • Inga bindningstider.
  • Kostnadsfria uttag.
  • Du får ränta från första kronan och upp till 1 000 000 kr.


Fasträntekontot

Det här kontot är för dig som vill ha riktigt bra ränta på ditt sparande. Du väljer själv om du vill binda det på kortare sikt som tre eller sex månader, eller på ett, två, tre, fem eller sju år. Ju längre du sparar, desto högre ränta får du. Med fast ränta på 1,00 %–2,25 % vet du exakt vad du har vid bindningstidens slut. Minsta insättning är 40 000 kronor och du kan spara upp till 5 000 000 kronor. En annan fördel med att spara på längre sikt är effekten ”ränta på ränta”. Det betyder att du får en ränteutbetalning varje år dina pengar växer, plus ränta på förra årets utbetalda ränta. Läs mer och öppna ditt Fasträntekonto på marginalen.se

Fasträntekontot i korthet:

  • Vår högsta ränta.
  • Valfri bindningstid – tre eller sex månader och ett, två, tre, fem eller sju år.
  • Ju längre du sparar, desto högre ränta. 
  • Med fast ränta vet du exakt vad du har vid bindningstidens slut.

Jag vill spara till en dröm


Tillbaka till bloggen


Arkiv