Våra 7 favoritcampingar

BingoBerra BingoBerra 2019-04-26

Camping i Sverige! Äntligen, nu är säsongen här när grillen och badkläderna åker fram. Årstiden när man umgås med grannarna och kvällarna blir sena. Kanske har du fått semesterlängtan efter den långa, kalla vintern? Och vad passar då bättre, än att se dig om i vårt fina land. Inget slår en svensk sommar, och vad passar bättre än att göra det med en husbil eller en husvagn? Vem vet? Kanske blir något utav våra campingtips även din favorit?

Apelviken Camping

Apelviken Camping är Varbergs och Hallands enda femstjärniga camping. Här finns pool, kritvit kilometerlång sandstrandoch alla aktiviteter du kan behöva och kommer att hinna med. Vad sägs om surfcenter, träning eller badtunna? Flera restauranger och närhet till Varbergs centrum. Ingen husvagn? Lugn här kan alla bo! Här finns lägenheter, stugor och hotell. 

 

Kolgårdens Stugby och Camping Lövliden

Kolgårdens Stugby och Camping Lövliden, belägen i naturnära södra Lappland är där du finner campinglivet i vildmarkens tecken. På Kolmården finns aktiviteter för alla i en otroligt vacker miljö. Här kan du få uppleva norrsken, jakt, fiske, safari, bada bastu och badtunna eller spela femkamp och mycket mer! Har du inte husvagn, kan du hyra en egen stuga.

 

Böda Sand Camping

Böda Sand Camping har något för hela familjen. Så kan vi verkligen beskriva denna camping som verkligen har allt. Badland, gruppträning, skatepark, fria barnaktiviteter, nöjes- och minishower flera gånger i veckan! Res med hela familjen oavsett om du väljer att bo i husbil, husvagn, villavagn eller stuga. Vill du ha en paus? Varför inte passa på att ta en massage eller gå till frisören?

 

Vätterledens Camping

Vätterledens Camping ligger i lugnet runt Vättern mitt emellan Gränna och Huskvarna hittar du denna pärla som präglas av sitt lantgårdsursprung. Hit bör du åka om det är lugn och ro du söker. Här kan du verkligen ladda batterierna! Campingen har plats för både husbil och stuguthyrning och har ett perfekt läge för dig som vill paddla, fiska eller bada i en naturskön miljö. Närhet till Visingsö eller för dig som gillar shopping, närhet till Jönköping.

Kalvs Camping

Kalvs camping i Svennljunga, 25 minuter från Gekås, Ullared finns detta naturparadis omgivet av flera åar och vattendrag. Här bor du mitt i naturen med både klippor och sandstränder att svalka sig i. Här finns lugnet och aktiviteter för den som vill vara mer aktiv. Prova på kanot, båt, vandring eller varför inte cykel. Campingen har plats för tält, husvagn, husbil och uthyrning av stugor.

Nya Skogsgården Camping och Vandrarhem

Nya Skogsgården Camping och Vandrarhem ligger i hjärtat av natursköna Värmland vid Mårbacken. Här finner vi denna rofyllda naturcampingen som även erbjuder vandrarhem. Här kan barnen leka och uppleva en mängd aktiviteter. Och hundarna njuta av naturen.Har du tur kanske du till och med får se en bäver i Rottnaälven som ringlar sig förbi vandrarhemmet.

Åsa Camping och Havsbad

Åsa Camping & Havsbad ligger i Kungsbacka kommun i norra Halland. Campingen för dig som älskar salta bad och kritvit sand. Här finns allt du behöver om du söker en medelhavskänsla med den svenska sommarkänslan. Barnklubb, beachvolleyboll, krabbfiske och hoppbojar. Nära till flera restauranger, hembageri och shopping. Med sitt perfekta läge kommer du enkelt både till Varberg i söder, och Göteborg i norr. Passar för hela familjen med tonåringar eller mindre barn eller för dig som söker lugnet med en bok på stranden. Här finns både klippor och långgrund kritvit strand. Enligt många, kanske västkustens bästa sandstrand?

 

TILLBAKA TILL BLOGGEN


Arkiv