Kosing

Kosing är skraplotten som endast kostar fem kronor, men ger dig en vinstchans på en kvarts miljon! Hur mycket skrapar du fram?

NYHET! MIN FAVORITFÖRENING
Välj vilka föreningar eller organisationer du vill stötta med din Kosing. Överskottet fördelas då ut jämnt till dina favoritföreningar – logga in och välj upp till tre olika. 

HUR FUNKAR KOSING?
Gillar du skraplottsprodukter? Riktigt spännande men utan att behöva vänta så länge på att se om du har vunnit. Vill du skrapa en lott med en lite lägre insats, men med lika mycket spänning och stor vinstchans? Då är vår skraplott Kosing perfekt för dig. Spelet är enkelt. Skrapa alla nio stycken fält och håll tummarna för att du får tre lika valörer – för då har du vunnit!  

SKRAPA SJÄLV ELLER AUTOSKRAP?
Du kan välja att skrapa Kosinglotten själv, eller välja att lotten skrapas automatiskt när du köper den 
digitala skraplotten Kosing. Väljer du att skrapa själv är det bara att skrapa alla fält med det digitala myntet, och därefter trycka på rätta lott, så får du veta om du blivit en lycklig vinnare! 

SATSA LITE – VINN STORT
Kosing är v
år billigaste skraplott, den kostar endast fem kronor, men kan trots det härliga priset ge dig en kvarts miljon i vinst! Perfekt för dig som vill satsa mindre, men ändå ha chans att vinna stort!  

Känner du dig extra tursam idag? Testa en Kosing!