Prenumeration Guldbingo

240 kronor per månad (2 Dubbellotter*)

Allt överskott går till:
Luleå Cheerleadingförening, LCD


Två dubbellotter på lila bakgrund

SOM PRENUMERANT FÅR DU:

 • Poäng på alla dina lottköp
 • Hjälp att hålla koll på när du vinner
 • Vinstgaranti
 • Automatisk registrering för extra vinstchanser
 • Dina bingolotter direkt hem – kostnadsfritt
 • Bingomagasin med reportage och pyssel
 • Välja vilken förening du vill stötta

  Läs mer om Guldpaketet längst ner på sidan.
  Fler prenumerationspaket: BronsBingo och SilverBingo

KAMPANJ

Just nu får du första månaden för halva priset när du blir ny prenumerant. Dessutom får din förening/organisation 500 kr! Bindningstid 3 månader.

I nästa steg kan du välja vilken förening/organisation du vill stödja med din prenumeration. 

VILLKOR
Utöver vad som anges i Folkspels Kundvillkor ber vi dig att särskilt notera att du måste vara 18 år för att bli prenumerant. Om du tar del av en kampanj framgår din bindningstid ovan, premier skickas endast till aktiva prenumeranter. Utan kampanj har du ingen bindningstid på din prenumeration men uppsägningstiden kan vara upp till sex veckor. Du får hem bingolotter för fyra veckor åt gången, med undantag i december, då du får bingolotter för tre veckor. Lottpriset och månadskostnaden kan komma att variera vid eventomgångar. Vid eventomgångar kan priset för en enkel lott variera mellan 60-100 kronor och för en dubbellott 120-200 kronor. Läs Folkspels Integritetspolicy.

FÖRDELAR MED PRENUMERATIONSPAKETET GULDBINGO
Guldbingo är vårt mest exklusiva prenumerationspaket. Vi skickar hem två dubbellotter (lotten som dubblar alla dina vinster!) till dig varje månad till våra månadsfinaler och eventomgångar. Skulle du inte vinna på dina lotter är du automatiskt registrerad med din lott i vårt spelmoment, Extrachansen. Spännande! Du gör alltid ett uppskattat och ett smart val när du tecknar en prenumeration på bingolotto.se. Du får alltid dina bingolotter levererade hem till brevlådan, kostnadsfritt såklart! För varje lottköp är du med och stöttar svenska föreningslivet! Teckna en prenumeration på bingolotter, så är du med och bidrar till en god sak. BingoLotto är en del av Folkspel och tillsammans stärker vi Sveriges föreningsliv. Tack!