Prenumeration Silverbingo

480 kronor per månad (2 bingolott/vecka)


Två bingolotter på lila bakgrund

Som prenumerant får du:

 • Poäng på alla dina lottköp
 • Hjälp att hålla koll på när du vinner
 • Vinstgaranti
 • Automatisk registrering för extra vinstchanser
 • Dina bingolotter direkt hem – kostnadsfritt
 • Bingomagasin med reportage och pyssel
 • Välja vilken förening du vill stötta

  Läs mer om Silverpaketet längst ner på sidan.
  Fler prenumerationspaket: BronsBingo och GuldBingo

KAMPANJ

Har du en kampanjkod? Fyll i den i fältet nedan och klicka på "Hämta erbjudande".

Ange din kampanjkod i fältet 'Kampanj' ovan för ett ta del av ett erbjudande. Gå annars vidare till nästa steg utan kampanj genom att klicka på knappen 'Bli prenumerant'.
I nästa steg kan du välja vilken förening/organisation du vill stödja med din prenumeration. 

VILLKOR
Utöver vad som anges i Folkspels Kundvillkor ber vi dig att särskilt notera att du måste vara 18 år för att bli prenumerant. Om du tar del av en kampanj framgår din bindningstid ovan. Kampanjer gäller endast nya prenumeranter. Utan kampanj har du ingen bindningstid på din prenumeration men uppsägningstiden kan vara upp till sex veckor. Du får hem bingolotter för fyra veckor åt gången, med undantag i december, då du får bingolotter för tre veckor. Lottpriset och månadskostnaden kan komma att variera vid eventomgångar. Vid eventomgångar kan priset för en enkel lott variera mellan 60-100 kronor och för en dubbellott 120-200 kronor. Läs Folkspels Integritetspolicy.

FÖRDELAR MED PRENUMERATIONSPAKETET SILVERBINGO
Silverbingo är ett prenumerationspaket för dig som vill spela på flera bingolotter varje vecka, eller för dig som vill spela tillsammans med någon! Vi skickar ut två vanliga enkellotter hem till din brevlåda inför varje omgång. Så gör ett bra val och teckna en prenumeration, du kan vara säker på att inte sitta lottlös. Skulle du inte vinna på dina lotter så misströsta inte, du är med och tävlar om extra vinstchanser i vårt spelmoment Extrachansen, där du bland annat kan vinna en bil. Genom att du köper lotter av oss är du alltid med och stöttar svenskt föreningsliv då allt överskott går tillbaka till föreningslivet! BingoLotto är en del av Folkspel och tillsammans stärker vi Sveriges föreningsliv. Tack för att du är med och bidrar till detta viktiga arbete genom att vara prenumerant!