Coop

Coop är stolt samarbetspartner till Folkspel och BingoLotto! Coop har mat för hela familjen och allt du behöver för festens måltider.

BingoLottos samarbetspartner Coop

Coop är en av Sveriges största kedjor inom livsmedel. Med ungefär 800 butiker täcker vi in hela vårt långa land, från Katterjåkk i norr till Smygehuk i söder med chanser att handla de bästa livsmedlena till dig och din familj. Och självfallet finns vi även på nätet där du kan handla mat när det passar dig. Vi tycker såklart att du ska kunna storhandla även på nätet - utan att det för den delen ska kosta mer! Därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser även i vår e-handel. Bra va?

I livsmedelsbranschen brukar vi kallas för det gröna varumärket eftersom vi flertalet gånger blivit prisade för vår hållbarhetsprofil. Vi vill vara en god kraft för hållbar mat i Sverige. Det är viktigt för oss! Därför är vi mycket glada över vår gröna profil.

Vi är ägda av våra medlemmar. Det kallas för att vara kooperativt ägd. Det sättet att ägas på är helt unikt inom vår bransch. Tillsammans skapar vi nytta för våra medlemmar och vi är Sveriges största konsumentkraft!

Vi tycker såklart att svenskt föreningsliv har en stor betydelse i vårt samhälle och därför är det en självklarhet för oss att samarbeta med BingoLotto och Folkspel. Det är vi mycket stolta över!

Läs mer om Coop