Ecoride

Ecoride är stolt samarbetspartner till Folkspel och BingoLotto!

Ecoride har gjort ett stort avtryck på elcykelmarknaden. Sedan starten 2008 i Göteborg har de expanderat till fyra länder med 200 återförsäljare, tillverkat över 100 000 enheter och fokuserat på miljö och hållbarhet.

Hösten 2022 samlade Ecoride sina verksamheter i Göteborg för att minska transportbehov och effektivisera processer. Från den första butiken i Göteborg 2010 har deras resa inkluderat snabb expansion och internationell framgång.

Ecoride är stolta samarbetspartner till Bingolotto, och har varit pionjärer inom innovation. Från etableringen av en elcykelfabrik i Kina 2012 till lanseringen av Walleräng modular e-bikes 2014 och introduktionen av elcykelsystemmärket Spintech 2015. Genom strategiska förändringar har de optimerat sin affärsmodell och stärkt sin internationella närvaro.

Deras senaste steg, flytten till Arendal, Göteborg, 2022, bekräftar deras engagemang för miljöhållbarhet. Ecoride strävar inte bara efter att revolutionera transporten, utan också att göra cykling till en integrerad och njutbar del av både vardagen och det större livet, vilket sammanfattas i deras ethos "Ride + Life". Upptäck mer om deras resa på Ecoride.