Ellos

Ellos är stolt samarbetspartner till Folkspel och BingoLotto!

Ellos i samarbete med Bingolotto.

Vi på Ellos har ett stort utbud av mode för såväl dam, barn som herr. Här kan hela familjen handla kläder till sin garderob! Hos oss på Ellos hittar du de bästa stylingtipsen, vi har något för alla ålders- och målgrupper, och du kan med enkelhet klicka hem de senaste trenderna och få produkterna hemskickat till dig.

Du shoppar hos oss hemifrån i lugn och ro och kan också prova dina nya fynd när och var du vill, exempelvis bekvämt i ditt eget hem. Det tycker vi är härligt! Att dessutom kunna ligga hemma i soffan och i lugn och ro kunna välja ut nya plagg till sin garderob, oavsett om det är vår-, sommar-, höst-, eller vintermode man är ute efter, är ett stort plus enligt oss. Dessutom hittar du en hel del andra spännande produktkategorier i vår webbshop. Vi vågar nästan lova att du kommer att kunna hitta många nya favoriter hos oss! 

Vi är stolta över vårt samarbete med BingoLotto och Folkspel och vi ser verkligen fram emot att få ha just dig som kund. Vi har alltid generösa erbjudanden på vår sajt, vilket vi tror kommer göra det både roligt och fördelaktigt för dig att handla hos oss på Ellos. Och att vi få hjälpa till med svenskt föreningsliv i vårt samarbete är verkligen en stor bonus, tycker vi.

Läs mer om ellos.se