Guldfynd

Guldfynd är marknadsledande i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken med klockor och presentartiklar som komplement. Företaget grundades 1951 och har mer än 70 år av erfarenhet inom sin bransch. Idag finns butikerna på ett 60-tal orter över hela Sverige med 117 butiker. Givetvis finns även Guldfynd.se, där du kan handla smycken dygnet runt.

Fem ringar i guld och silver på rad

Vi finns till för att tillgodose människors behov att uppskatta såväl sig själva som varandra. Det behovet tillgodoser vi genom att alltid se till att erbjuda produkter som passar varje kunds individuella behov och smak.

Sortimentet är brett och hos oss finns något för alla smaker och åldrar. Vi erbjuder klassiska stilar samtidigt som vi har allt för dig som vill följa de senaste smyckestrenderna. Vårt produktsortiment består av smycken och accessoarer i olika former och material. Välj mellan armband, halsband, örhängen, ringar, hängsmycken, vristlänkar, klockor med mera. Vi har även allt du behöver för att ta hand om dina smycken år efter år såsom smyckeskrin och olika putsmedel. Glöm inte att du också kan duka upp ditt bord tillsammans med Guldfynd – hitta allt du behöver för att dekorera ditt hem efter alla högtider och säsonger.

Guldfynd har under många år hjälpt kunder med att hitta rätt gåvor, stora som små. Samtidigt har vi också hjälpt många att hitta sina förlovnings- och vigselringar vilket ligger oss varmt om hjärtat. Att få vara en del av olika människors kärlekshistorier och minnen som består genom livet betyder mycket för oss som företag.

På Guldfynd är vi väldigt glada och stolta över att kunna vara med och främja svenskt föreningsliv genom vårt samarbete med Folkspel och BingoLotto.  

Läs mer om Guldfynd