Guldfynd

Guldfynd är stolt samarbetspartner till Folkspel och BingoLotto!

BingoLotto samarbetspartner Guldfynd.

Guldfynd är en svensk butikskedja som är marknadsledande i Sverige inom guldsmedsvaror, bijouterier och smycken. Guldfynd grundades 1951 och vi har alltså många års erfarenhet inom vårt område. Idag finns vi på ett 60-tal orter över hela Sverige med hela 120 butiker. Och givetvis finns även Guldfynd online, där du kan handla smycken dygnet runt!

Vårt sortiment är brett och hos oss finns något för alla smaker. Vi erbjuder klassiska stilar samtidigt som vi har allt för dig som vill följa de senaste smyckestrenderna. Vårt produktsortiment består av smycken i guld och silver, bijouterier, klockor men också presenter till hemmet. Hos oss hittar du något för allt och alla! 

Guldfynd finns till för att tillgodose människors behov att uppskatta såväl sig själva som varandra. Och det behovet tillgodoser vi genom att alltid se till att erbjuda produkter som passar varje individuell kunds specifika behov och smak. Dessutom har vi finfina priser och kan erbjuda en väldigt bra kvalitet på våra produkter. Och du kan enkelt handla i någon av alla våra butiker eller dygnet runt på guldfynd.se

På Guldfynd är vi väldigt, väldigt glada att kunna vara med och främja svenskt föreningsliv genom vårt samarbete med Folkspel och BingoLotto.