HOMEROOM

Homeroom.se är en stolt samarbetspartner till Folkspel och BingoLotto!

Homeroom - heminredning på nätet!

Vi hälsar dig varmt välkommen till Homeroom.se - platsen som samlar all heminredning på ett och samma ställe. Med över 35 000 produkter från mer än 250 varumärken, kan du shoppa det mesta till ditt hem hos oss. På Homeroom.se har vi allt till ditt vardagsrum, sovrum, kök, trädgård, uterum och barnrum. Med vårt breda sortiment gör vi det möjligt för dig att skapa ett hem efter dina förutsättningar och framför allt efter din egen stil.

Vi har heminredning i alla olika stilar, material och prisklasser vårt mål är att göra det enkelt och roligt för dig som kund att hitta det du letar efter, oavsett vad det är. Vi vill helt enkelt ge dig nyckeln att kunna forma ditt hem, precis så som du själv vill ha det!

partner-homeroom-450x300.jpg
På Homeroom.se kan du hitta allt för att forma ditt hem så som just du vill ha det

Vi tycker att det ska vara inspirerande, enkelt och roligt att handla heminredning. Därför kommer det att genomsyra hela din köpupplevelse hos oss. Vi lovar dig som kund en positiv upplevelse under hela din resa, från första mötet, när du genomför själva köpet tills dess att produkten landar och hittar sin plats hemma hos dig. Och självklart gäller det även då du kommer i kontakt med vår kunniga och hjälpsamma kundtjänst.

Vi på Homeroom är stolta över att vara samarbetspartner till Folkspel och BingoLotto. Att skapa ett inbjudande hem som känns tryggt och bidrar till välmående är en viktig faktor i dagens samhälle därför är vi mycket glada att få vara en del av det. Att vi samtidigt kan stödja och utveckla svenskt föreningsliv är en stor bonus tycker vi!

Läs mer om Homeroom och upptäck deras sortiment här