Live It

Live it – Upplevelser för livet

Live It, samarbetspartner till Bingolotto.

På Live it brinner vi för att skapa minnesvärda upplevelser. Desto fler härliga, spännande och pirriga upplevelser vi samlar på oss under vår livstid, desto bättre. Med hundratals upplevelser i samarbete med landets bästa arrangörer får du välja och vraka ur ett stort och högkvalitativt utbud - allt från härliga behandlingar och lärorika provningar till adrenalinfyllda fallskärmshopp och rafflande motordagar.

Våra upplevelser blir den perfekta presenten till alla du känner, oavsett om det handlar om en födelsedag, studentpresent, en julklapp eller av anledningen “bara för att”. Utöver att dessa upplevelser är perfekta som presenter tycker vi att det är viktigt att unna sig själv något då och då, därför har vi även många upplevelser som är anpassat för två eller fler personer. Kanske du överraskar någon du tycker om och följer med själv?

Vi är oerhört stolta över vårt samarbete med BingoLotto och Folkspel samt hur detta stöttar svenskt föreningsliv och alla de barn, ungdomar och vuxna som är aktiva i det.

Läs mer om Live It