Marginalen Bank

Marginalen Bank är stolt samarbetspartner till Folkspel och BingoLotto!

Marginalen Bank är samarbetspartners till BingoLotto

På Marginalen Bank brinner vi för att förenkla den ekonomiska vardagen för både privatpersoner och företag. Det gör vi med lättanvända produkter och tjänster som våra kunder verkligen behöver.

Vi vill bidra till en bättre värld - och det gör vi genom att erbjuda ekonomisk hjälp till dig som behöver en bank som inte bara bryr sig om siffror. Utan vi vänder oss till dig som behöver en bank som bryr sig om dig som individ, just dina idéer och din framtid. Att personalisera hanteringen av dig som kund tror vi är ett framgångsrecept! Just därför söker vi ständigt efter lösningar och arbetssätt som effektiviserar oss som partner i människors privatekonomi, allt för att vi så enkelt och effektivt som möjligt ska kunna hjälpa våra kunder i deras vardag. Vi vill helt enkelt vara den klockrena banken i alla livets skeenden.

Vi mycket glada över vårt samarbete med BingoLotto och Folkspel som bidrar till att stödja och utveckla svenskt föreningsliv. Vikten av svenskt föreningsliv tror vi inte går att betona tillräckligt och därför är vi väldigt stolta över att kunna hjälpa till genom vårt samarbete.

Kanske har du en dröm du vill spara till? Vi på Marginalen Bank hjälper dig gärna att uppfylla såväl stora som små drömmar! 

Läs mer om Marginalen bank