Viking Line

Viking Line är en stolt samarbetspartner till Folkspel och BingoLotto.

VIKING LINE – KRYSSNINGAR OCH MINISEMESTRAR PÅ ÖSTERSJÖN

Folkspel, BingoLotto och Viking Line har sedan årsskiftet återupptagit samarbetet, som startade redan 2013, och tack vare detta får nu ännu fler möjligheten att njuta av kryssningar och minisemester på Östersjön.

Oavsett om du är ute efter en lyxig kryssning med spa, en mysig barnsemester eller en weekendresa med kompisgänget erbjuder Viking Line kryssningar som passar just dig. Vill du uppleva ett par semesterdagar på land, kan du kombinera din kryssning med ett hotellpaket, eller en stugsemester. Ombord på Viking Lines fartyg bjuds du alltid på god mat, taxfreeshopping och underhållning.

Möjligheterna är många. Kryssa till Åland eller till Finland och besök Helsingfors och Åbo. Till just Åbo kryssar Viking Glory som är det senaste tillskottet i flottan där det bjuds på extra allt. Fantastiska vyer över skärgården, Spa och restauranger med slående havsutsikt och allt från jazz, till storband och svenska artister. Eller välj Birka Gotland där Sveriges mest älskade dansband bjuder upp till dans fem kvällar i veckan.

Vill du hellre ha en minisemester väntar många alternativ. Följ med Birka Gotland på en långkryssning. På en tredagarskryssning till Höga Kusten kan du beundra världens högsta kustlinje ifrån soldäck. Ta pulsen på sommarstaden Härnösand och njut av kustens magiska natur under någon av utflykterna.

Eller varför inte kryssa till Gotland och Visby, och upplev en av Sveriges populäraste sommarstäder med all dess sevärdheter. Gå på upptäcktsfärd bland rosor och ruiner i Visby, upplev magiska Fårö eller gör en familjeutflykt till roliga Kneippbyn.

Viking Line erbjuder även kryssningar till charmiga Ystad och utflyktsmöjligheter på Österlen. Kryssar du till danska Bornholm väntar makalösa stränder och pittoreska små byar med trånga gränder. Bornholm har de senaste åren vunnit renommé som gastronomiskt mecka. Passa på att testa öns egna specialiteter, som rökt sill, kvalitetsostar, lakrits och choklad.

Viking Line är marknadsledande på kryssningar på Östersjön. Rederiet har fem fartyg och cirka 6,5 miljoner resenärer per år.

 

Viking Line partner till Bingolotto.

Läs mer om Viking Line