Viking Line

Viking Line är en stolt samarbetspartner till Folkspel och BingoLotto.

Viking Line – kryssningar och minisemestrar på Östersjön

Folkspel, BingoLotto och Viking Line har sedan årsskiftet återupptagit samarbetet, som startade redan 2013, och tack vare detta får nu ännu fler möjligheten att njuta av kryssningar och minisemester på Östersjön.

Oavsett om du är ute efter en lyxkryssning med spa, en mysig barnsemester eller en weekendresa med kompisgänget erbjuder Viking Line kryssningar som passar just dig. Vill du uppleva ett par semesterdagar på land, kan du kombinera din kryssning med ett hotellpaket, eller en stugsemester. Ombord på Viking Lines fartyg bjuds du alltid på god mat, shopping och underhållning.

Möjligheterna är många. Kryssa till Åland eller till Finland och besök Helsingfors och Åbo, eller ta en fullspäckad nöjeskryssning med Viking Cinderella där det bjuds på extra allt. Vill du hellre ha en minisemester väntar många alternativ. Följ med på en tredagars-kryssning till Höga Kusten, och beundra världens högsta kustlinje ifrån soldäck, på kryssningsfartyget Viking Cinderella. Ta pulsen på sommarstaden Härnösand och njut av kustens magiska natur under någon av utflykterna.

Eller varför inte kryssa till Gotland och Visby, och upplev en av Sveriges populäraste sommarstäder med all dess sevärdheter. Gå på upptäcktsfärd bland rosor och ruiner i Visby, upplev magiska Fårö eller gör en familjeutflykt till roliga Kneippbyn. Visby kan även kombineras med Ystad.

Viking Line erbjuder även kryssningar till danska Bornholm. Här väntar makalösa stränder och pittoreska små byar med trånga gränder. Bornholm har de senaste åren vunnit renommé som gastronomiskt mecka. Passa på att testa öns egna specialiteter, som rökt sill, kvalitetsostar, lakrits och choklad.

I mars är det premiär för nya Viking Glory som blir det modernaste och mest klimatsmarta fartyget på Östersjön och erbjuder en helt ny kryssningsupplevelse. Hon kommer att gå från Stockholm till Åbo varje kväll kl. 20.00. Viking Line är marknadsledande på kryssningar på Östersjön. Rederiet har sju fartyg och cirka 6,5 miljoner resenärer per år.

En färja från Viking Line i solnedgång

Läs mer om Viking Line