Volkswagen

Volkswagen är stolt samarbetspartner till Folkspel och BingoLotto!

BingoLottos samarbetspartner Volkswagen.

Volkswagen är en tysk fordonstillverkare som i dagsläget är en av världens allra största inom just biltillverkning. Volkswagen är framförallt kända för att vi blev Folkets bil under 50-talet, då "Folkan" under många år var Sveriges mest köpta bil, och än idag är vi mycket populära hos just privatpersoner.

Faktum är att Volkswagen 2018 blev utsett till det mest populära bilmärket hos svenska privatkunder. Och bara det säger väl egentligen allt man behöver veta om vår popularitet hos de svenska hushållen, men varför sluta där?

Med vårt ovanligt breda produktprogram innehållande klassiska bilmodeller som exempelvis Golf, Passat och Tiguan är det inte för intet många håller vårt varumärke mycket kärt! Och lägger man dessutom till den fina körglädjen, vår stora tekniska innovation och gedigna kvalitet som samtliga bilmodeller från Volkswagen erbjuder är det inte alls svårt att gissa hur det kommer sig att vi i dagsläget är det ledande importmärket i Sverige. Något vi givetvis är både glada och stolta över.

Genom att samarbeta med BingoLotto och Folkspel stöttar vi svenskt föreningsliv och bidrar till nytta och glädje i våra kunders vardag. Det känns bra, tycker vi!

Läs mer om Volkswagen