Insättning & uttag

Det kostar ingenting att sätta in eller ta ut pengar från ditt spelkonto. Dessutom är det både enkelt och tryggt. Här går vi igenom hur du gör, steg för steg.

Så här gör du en insättning enkelt med Swish eller på annat vis

Du kan använda Swish, ditt Visa eller Mastercard för att sätta in pengar på ditt spelkonto. För att använda betalkort så måste du har registrerat kortet för säkra betalningar på nätet, även kallat 3D secure.  

1. Logga in på ditt spelkonto
2. Tryck på knappen "Sätt in" som du hittar längst upp till vänster.

Vy över knappen saldo på bingolotto.se där du trycker för att göra en insättning

3. Fyll i summan du vill sätta in i fältet till vänster 
Vy över hur de sätter in pengar och ändrar betalsätt på bingolotto.se

4. Tryck på "Välj betalsätt..." och välj hur du vill betala. Med kort eller med Swish. 
5. Tryck på "Sätt in" och följ sedan instruktionerna som visas på din skärm. 
6. Du har nu gjort din insättning och kan spela något av våra bingospel!

  

Så här gör du ett uttag

1. Tryck på knappen "Mina sidor" som finns längst upp till höger
Vy över knappen mina sidor på bingolotto.se

2. Tryck på "Uttag" i menyn
Vy över var du hittar knappen för uttag i menyn.

3. Fyll i ditt Clearing- och kontonummer (kontonumret kan innehålla max 11 siffror)

 Så här tar du ut pengar från ditt spelkonto på bingolotto.se

4. Fyll i summan du vill ta ut i rutan där det står "Belopp" (Minsta belopp du kan ta ut är 100 kronor)
5. Tryck på knappen "Bekräfta uttag"
6. Ditt uttag har nu blivit registrerat. Det kan dröja tre till fem bankdagar innan pengarna finns på ditt konto.

Spelgränser

Att spela bingo och andra spel på nätet ska vara kul och bidra till glädje – det är därför alltid bra att ha koll på sitt spelande. Du kan begränsa dina insättningar och tiden du spelar så att du inte spenderar mer pengar än du har tänkt dig. Under "Mina sidor" och "Spelbudget" sätter du dina spelgränser per dag, vecka eller månad.

Veckogräns innebär att en ändring har en brytpunkt på torsdagen klockan 23:59 för att träda i kraft på måndagen som kommer närmast. Månadsgräns innebär att ändringen måste göras 72 timmar innan ny månad för att gälla nästkommande månad.

OBS! Att ändra en redan satt spelgräns efter brytpunkten innebär att en ny period måste passera.  Det finns en övre gräns för insättning som är 5 000 kronor per 7 dagar bakåt i tiden.

Hur vet jag hur mycket pengar jag har på spelkontot?

När du är inloggad på ditt spelkonto så ser du dina tillgängliga kontanter längst upp till höger i den lila saldorutan. Klicka på denna ikon så ser du hur mycket kontanter respektive bonuspengar du har tillgång till för respektive lottyp. Alla köp, vinster, insättningar och uttag registreras under "Transaktionshistoriken" under "Mina sidor". På så sätt kan du alltid se vad du har köpt och spelat på tidigare.

Varför tar det 3-5 bankdagar vid uttag?

Det beror dels på de uttagskontroller vi själva gör och på tiden bankerna kräver för att genomföra uttagen. I de flesta fall hanteras transaktionerna redan samma dag och är kunden tillhanda redan dagen efter.

Hjälp?

Behöver du hjälp, eller har frågor gällande insättningar och uttag? Kontakta gärna vårt kundcenter så hjälper de dig! Fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss på 0771-440 440.

Till bingoguiden

Spela bingo på bingolotto.se eller i appen

I vår digitala bingohall som har öppet dygnet runt finns mängder av roliga bingospel som du kan spela själv eller tillsammans med andra – online och när det passar dig. Du kan alltid bekanta dig med våra olika onlinespel genom att kika runt bland spelsidorna och skrapa demolotter – men för att kunna vara med och spela bingo och ha chans till att vinna behöver du sätta in pengar på ditt spelkonto. Att skapa ett spelkonto är gratis och det kostar ingenting att sätta in eller ta ut pengar.