Skapa Folkspelskonto

Med ett Folkspelskonto har du oändliga möjligheter. Här finns allt för den som söker spänning, underhållning och gemenskap. Och så klart – chans att vinna miljoner! Dessutom är det både enkelt och tryggt att skapa.

För att spela bingo hos oss behöver du ett konto – ett Folkspelkonto – som dina vinster sätts in på. Det är enkelt och tryggt, följ bara stegen nedan så skapar vi tillsammans ditt spelkonto med bara några knapptryck! 

Gör så här:

1. Tryck på knappen "skapa konto", som du hittar längst upp till höger.
Vy över knappen där du skapar ditt konto på bingolotto.se

2. Fyll i ditt personnummer och välj hur du vill skapa ditt konto. Antingen via BankID, mobilt BankID eller om du vill fylla i ditt personnummer manuellt.
Skapa ditt konto på bingolotto.se med bank-id

3. Fyll i din e-postadress och godkänn Folkpels villkor. Tryck sedan på "Skapa Folkspelskonto" 

4. Bekräfta din e-postadress så att vi har rätt kontaktuppgifter till dig. 

Vy över hur du bekräftar eller uppdaterar din e-postadress kopplat till ditt Folkspelskonto 

Grattis!

Nu har du skapat ditt Folkspelskonto kan du börja spela bingo! Läs mer om hur du spelar i vår Bingoskola

Har du frågor om din registrering eller behöver hjälp med att öppna ditt spelkonto? Vårt kundcenter hjälper dig mer än gärna att komma igång. Fyll i vårt kontaktformulär eller ring oss på 0771-440 440.

Vanliga frågor:

Varför står det Folkspelskonto och inte BingoLottokonto? 
Folkspel är den organisation som står bakom både BingoLotto och Sverigelotten. Det betyder att ditt Folkspelskonto fungerar både på bingolotto.se och sverigelotten.se! 

Varför måste jag lämna mitt personnummer?
Genom att skapa konto med personnummer säkerställer vi din identitet, kontrollerar att du är över 18 år och folkbokförd i Sverige. Detta för att efterleva svensk lag.

Vad är BankID?
BankID är en elektronisk ID-handling som fungerar likadant som ett pass, körkort eller annan fysiska legitimation. På bingolotto.se kan du använda BankID för att bli kund, för att logga in på ditt spelkonto och för att föra över och ta ut pengar till ditt spelkonto.

Om du inte redan har tillgång till BankID kan du beställa det hos din bank. Läs mer om hur det går på www.bankid.com.

Till bingoguiden