BingoLottos Bingoskola

Att spela bingo på bingolotto.se är lätt som en plätt. Men för att du ska känna dig väl förberedd har vi satt ihop en bingoskola som gör dig till ett riktigt bingoproffs på bara några minuter!

1. SKAPA FOLKSPELSKONTO

Det kanske kan tyckas som självklart för många, men för att kunna spela hos oss behöver du ett Folkspelskonto. Ett spelkonto kostar ingenting, är enkelt att skapa och de uppgifter du lämnar är i tryggt förvar. 

Har du inte redan ett Folkspelskonto, är det ditt allra första steg. Det gör du genom att trycka på knappen "skapa konto" längst upp till höger. Klicka här för att komma till vår 3-stegsguide för hur du skapar ett spelkonto

Vy över knappen där du skapar ditt konto på bingolotto.se

2. LOGGA IN

Med ditt nya, eller sedan länge invigda, Folkspelskonto är det dags att logga in! Det gör du enkelt längst upp till höger, bredvid knappen där du skapar nytt konto.

Logga in på bingolotto.se


3. SÄTT IN PENGAR

När du väl är inloggad ser du istället för ”skapa konto” och ”logga in” knappar som låter dig sätta in pengar och visa dina sidor. Tryck på sätt in pengar och följ instruktionerna för att göra en insättning. 

Saldoöversikt på bingolotto.se

Vill du läsa mer om insättningar och uttag kan du göra det här

När du väl gjort din första insättning är det bara att sätta igång och testa våra olika bingospel. 

4. VÄLJ BINGOSPEL 

På bingolotto.se finns en mängd olika bingospel som du kan läsa mer om här. Du hittar alltid våra spel längst upp till vänster i vår toppmeny, eller i den vanliga menyn. När du har hittat ett spel du gillar, klickar du helt enkelt på knappen "spela nu".

Spela bingo online på bingolotto.se
 

5. HUR KÖPER MAN EN BINGOBRICKA? 

Bingobrickor köper du genom att antingen markera så många brickor du vill köpa (klicka på brickorna i spelet) och sedan klicka på knappen "SPELA". Eller så kan du klicka på knappen med ett + som finns till vänster.

På vissa spel kan du även använda dig av lilla knappen "Förköp" i menyn långt ner till vänster. Där kan du välja hur många brickor du vill köpa och till hur många dragningar (alltså hur många omgångar), sedan klicka på "Köp". Den bricka som är närmst till bingo visas först.

Så här köper du en bricka i bingo online på bingolotto.se

6. HUR SPELAR MAN BINGO? 

Att spela bingo handlar om att fylla sin bricka med vad man i bingovärlden brukar kalla för duttar. Målet är att fylla en vågrät, lodrät eller diagonal rad. Ibland är även målet att fylla en hel duttad bricka, eller ett specifikt mönster. Det är så du vinner.

Så när bingobollarna börjar rulla in gäller det att hålla koll på vilken bokstav och vilket nummer står skrivet på bollen, för om du har tur finns samma kombination på din bingobricka.

Fast på bingolotto.se är det enklare än så att spela bingo. För de bingonummer som rullar in duttas automatiskt med vår automatiska markering. Under kugghjulet kan du även ställa in färg, symbol och ljud för dina duttar.

Inställningar för din bingobricka i bingo online på bingolotto.se

 

7. GRATTIS! NU ÄR DU ETT BINGOPROFFS

Så där! Nu kan du spela bingo som ett riktigt bingoproffs! Är du redo för att spela hittar du våra bingospel här. Annars kan du läsa mer om bingo och allt som hör där till här

CHATTNAMN
Under "Mina sidor" (knappen uppe till höger när du är inloggad) kan du välja ett eget chattnamn som syns när du chattar inne i Bingospelen.


Till bingoguiden