Prenumeration 1 lott/vecka

240 kronor per månad

Allt överskott går till:
Svenska Bridge FörbundetStöd din förening - få chans på miljoner

Vi ger 500 kronor direkt till din förening när du tecknar en prenumeration på bingolotter. 

Just nu får du halva priset på dina fyra första lotter! 

Som ny prenumerant på BingoLotto:

  • Bidrar du med 500 kronor till din förening
  • Stödjer du din förening med 13 kronor per lott i din prenumeration
  • Skickas dina lotter direkt hem
  • Vinstgaranti
  • Automatisk vinstpåminnelse
  • Registreras du automatisk för extra vinstchanser

KAMPANJKOD

Just nu får du första månaden för halva priset när du blir ny prenumerant. Dessutom får din förening/organisation 500 kr! Bindningstid 3 månader.

VILLKOR
Utöver vad som anges i Folkspels Kundvillkor ber vi dig att särskilt notera att du måste vara 18 år för att bli prenumerant. Om du tar del av en kampanj framgår din bindningstid ovan, premier skickas endast till aktiva prenumeranter. Utan kampanj har du ingen bindningstid på din prenumeration men uppsägningstiden kan vara upp till sex veckor. Du får hem bingolotter för fyra veckor åt gången, med undantag i december, då du får bingolotter för tre veckor. Lottpriset och månadskostnaden kan komma att variera vid eventomgångar. Vid eventomgångar kan priset för en enkel lott variera mellan 50-100 kronor och för en dubbellott 100-200 kronor. Läs Folkspels Integritetspolicy.

FÖRDELAR MED PRENUMERATION
Detta är ett prenumerationspaket för dig som vill spela BingoLotto och ha chansen att vinna varje vecka! Vi skickar en vanlig enkellott hem till dig inför varje program så att du inte behöver oroa dig för att behöva sitta lottlös. Dessutom påminner vi dig när du vinner och vi registrerar dessutom automatiskt de bingolotter du inte vunnit på för spelmomentet som heter Extrachansen. Som om inte det var nog, så är du genom varje lott du köper, med och stöttar svenskt föreningsliv! BingoLotto är en del av Folkspel som arbetar för att stärka svenskt föreningsliv. Tack så mycket, för att du är med och bidrar genom din prenumeration!