Här kan du köpa dina lotter till Uppesittaren. Välj mellan uppesittarlott X1, X2 eller X3! Alla lotter är enkla att spela i din mobil, dator, surfplatta eller i appen. Det går även att skriva ut dina lotter.

KÖP UPPESITTARLOTTER

Bingolott 100 kr X3

300 kr/st

Bingolott 100 kr X2

200 kr/st

Bingolott 100 kr X1

100 kr/st


Att betala:

Datum för lotter:

Uppesittaren 23 dec

Svenskt föreningsliv

När du köper en lott från BingoLotto går överskottet från försäljningen oavkortat till Svenskt föreningsliv. Välj vilka föreningar/organisationer du vill stötta här.

UPPESITTARLOTT X1

Den vanliga uppesittarlotten, enkellotten, kostar 100 kronor och finns att köpa i butik, av föreningar och lag, på hemsidan och i appen.

UPPESITTARLOTT X2

Dubbellotten till Uppesittarkvällen, som ibland kallas X2, kostar 200 kronor och dubblerar allt du vinner. Vinner du 1 miljon, får du helt enkelt 2! Dubbellotten finns att köpa i butik, av din lokala förening, på hemsidan och i appen.

UPPESITTARLOTT X3

Trippellotten till Uppesittarkvällen, eller X3 som den också kallas, kostar 300 kronor och ger dig tre gånger din vinst! Det betyder att om du vinner 1 miljon på din trippellott, så får du 3! Även denna uppesittarlott finns att köpa i butik, på hemsidan och i appen.