Ditt köp stöttar
Svenskt föreningsliv
När du köper en lott från BingoLotto går överskottet från försäljningen oavkortat till Svenskt föreningsliv. Välj vilka föreningar/organisationer du vill stötta här.

KÖP UPPESITTARLOTTER

Här kan du köpa dina lotter till Uppesittaren. Välj mellan uppesittarlott X1, X2 eller X3! Alla lotter är enkla att spela i din mobil, dator, surfplatta eller i appen. Det går även att skriva ut dina lotter.

100 kr/st
50 kr/st
Köp bingolott till programmet 2023-06-10
Eller välj ett annat datum

UPPESITTARLOTT X1

Den vanliga uppesittarlotten, enkellotten, kostar 100 kronor och finns att köpa i butik, av föreningar och lag, på hemsidan och i appen.

UPPESITTARLOTT X2

Dubbellotten till Uppesittarkvällen, som ibland kallas X2, kostar 200 kronor och dubblerar allt du vinner. Vinner du 1 miljon, får du helt enkelt 2! Dubbellotten finns att köpa i butik, av din lokala förening, på hemsidan och i appen.

UPPESITTARLOTT X3

Trippellotten till Uppesittarkvällen, eller X3 som den också kallas, kostar 300 kronor och ger dig tre gånger din vinst! Det betyder att om du vinner 1 miljon på din trippellott, så får du 3! Även denna uppesittarlott finns att köpa i butik, på hemsidan och i appen.