Doris nitlott blev till ny bil i Extrachansen

Det såg ut att bli en vanlig bingokväll för Doris, flera fyror på sin lott och hon var nära att vinna en ny bil, men missade precis – trodde hon! Tills det plötsligt ringde i telefonen och Stefan Odelberg var i andra änden.

Överraskades av Stefan Odelberg under sändning

Om du inte vunnit något på din bingolott kan du istället för att bara slänga den registrera den i Extrachansen (prenumeranters och digitala bingolotter registreras automatiskt). Då är du automatiskt med i utlottningen av en helt ny bil. Och inte nog med det, du kan i och med det överraskas i direktsändning med att du har vunnit – utan att ha en aning om det på förhand. Detta var det som hände Doris från Bjärred, som trots att hon var ovetande om det, direkt förstod vem det var som ringde

– Nä men det är ju Odelberg, utbrast Doris i programmet.

Doris berättade för Stefan att hon precis spelat klart bingospelet och hade fått fyra i rad och varit nära att vinna en Volkswagen T-Cross, varpå Stefan snabbt berättade:

– Du vet, du har ju registrerat din lott på Extrachansen, så du behöver inte få fem i rad för att vinna en bil, för du har redan vunnit en Volkswagen T-cross.

En jublande glad Doris tackade så mycket för detta och för bingolotto.se berättade Doris om hur länge hon sett fram emot den här vinsten.

Registera din nitlott du också

– Det känns jättebra. Jag har spelat BingoLotto ända sedan Lokets tid, så jag har verkligen varit med länge. Jag köper alltid mina lotter av Bjärreds fotbollslag också och har stöttat dem under alla år, vilket känns bra. Så det var jätteroligt att nu äntligen få vinna!

Vi på BingoLotto säger stort grattis till Doris! Och du, kom ihåg att också alltid registrera din lott till Extrachansen, så kanske du får ett oväntat samtal av Stefan eller Lotta i framtiden!