Ann-Marie blev grundlurad av familjen

Hennes man och dotter hade full koll på vad som skulle ske under Nyårsafton. Men huvudpersonen själv, Ann-Marie Grahn hade ingen aning om att hon skulle vinna en bil under Nyårsbingot.

Förstod inte att bingolotto ringde

Extrachansen är spelet som alla som inte vunnit på sin bingolott kan vara med i och då ha chans att i detta fall vinna en bil. och under Nyårsbingot ringde Lotta Engberg och Daniel Norberg upp den ovetande Gerd.

- Jag har väl fortfarande inte riktigt förstått att jag har vunnit, berättar Ann-marie efter programmet.

- Jag har inte haft en aning om detta, inte vetat ett smack om vad som komma skall. Detta har min man och dotter dolt väl för mig.

Dottern trefaldig olympier

Ann-Maries dotter är ingen annan än trefaldige olympiern och hockeymålvakten Sara Grahn som agerat mullvad under veckan tillsammans med sin pappa och Ann-Maries make.

- Ja Min man och Sara har vetat sedan i tisdags, men jag visste ju inget. Så jag fattade inte heller vem jag pratade med när Lotta ringde upp under programmet, haha.

Familjen har varit trogna lottköpare länge och köper då sina lotter av IFK Hallsberg, klubben där dottern Sara tog sina första skridskoskär för många år sedan.

Men nu väntar andra typer av åkturer för Ann-Marie, nämligen i den Volswagen ID3 som hon vann under Nyårsbingot.

-Ja det har jag nog inte fattat ännu, och kommer förmodligen inte fatta heller innan bilen står på garageinfarten.

Stort grattis säger vi till Ann-Marie, och vill du precis som henne ta chans att vinna på din nitlott så missa inte att registrera din lott för Extrachansen