Jan vann på FärgFemman och kammade hem vinster från fyra kategorier!

Jan skrapade fram högvinstsymbolerna och fick till sin stora glädje vinna i fyra kategorier på FärgFemman. Inredning, resa, köksprylar och mat till ett totalt värde på hela 65.000 kronor!

Att en enda lott kunde ge så mycket i vinst!

Hur kom det sig att du valde att köpa en FärgFemman skraplott?
- Det var faktiskt av en ren slump att det blev just en sån, vi vann nämligen skraplotterna på två av våra Bingolotter som vi spelade på vid nyårsafton. Vi löste ut dom i Berga köpcenter och där lyckades expediten ge oss två FärgFemman som visade sig vara vinstlotter!

- Vi stöttar Färjestadens GOIF av många anledningar, hela familjen och alla våra barn är engagerade i föreningen.

Vad ska du göra för vinsten?
- Jag vill absolut ta och boka en resa, det har vi planerat att göra framöver, för att äta är gott och unna oss lite sol och värme. Sen kan vi ju få chansen att köpa det vi inte haft råd med nu, så det känns bra.

Engagemanget inom föreningslivet

- Jag har själv varit engagerad i föreningslivet och spelat fotboll i division 6. En liten kul anekdot är att jag faktiskt även varit bingoutropare i Kastlösa GoFF. Vi var tidigt ute med att spela bingo på Öland och det var en stor grej för många på 60-talet. Det hela slutade faktiskt med att jag hamnade i Bingokommittén!

Kommer du att fortsätta skrapa FärgFemman skraplott nu?
- Ja, absolut. För att fortsätta stödja föreningslivet, så stöttar vi gärna det genom att köpa lotter.

Vem eller vilka firar du vinsten med?
- Jag kommer fira vinsten tillsammans med min fru Christina.

Vi gratulerar Jan till vinsten och hoppas att han och frun Christina får en härlig resa tillsammans och tackar er för att ni stöttar svenskt föreningsliv!

Vill du också testa en FärgFemman skraplott? Klicka här!