hon trodde inte att hon kunde vinna, men vann vinster värda 45.000 kronor!

Efter att inte ha vunnit någon sedan en teckningstävling i barnaåren, trodde Anette att hon skulle vinna litet. Det gjorde hon då sannerligen inte!

Varsin BingoLott blev en FärgFemman högvinst

Hur kom det sig att du valde att spela FärgFemman skraplott Anette?
- Det började med att jag och min man köpte varsin Bingolott till Uppesittaren, hemma i vår närbutik ICA Maxi Hyllinge. Vi hade tur och jag vann på den ena lotten, en FärgFemman skraplott!

Hur reagerade du efter du vunnit?
- Det kändes såklart jättekul! Jag brukar nämligen skoja lite här hemma om att jag aldrig vinner. Jag har inte vunnit någonting sen jag var 12 år, då vann jag i en teckningstävling och jag skulle nog säga att det faktiskt är det enda jag vunnit i hela mitt liv. Jag har aldrig haft tur i spel, så jag var lite pessimistisk och tänkte att jag på min höjd kanske går hem med 5000 kronor i vinst. Tji fick jag för det!

Perfekt anpassade vinster

Vad ska du göra för vinsten?
- Jag har faktiskt inte riktigt hunnit tänka på det ännu, för jag trodde inte att jag skulle vinna så mycket, men min dotter ska snart flytta hemifrån, så det kanske blir perfekt att köpa lite möbler till henne. Jag älskar dessutom att resa, så det blir ju såklart en resa någonstans. Sen handlar jag gärna på Netonnet, så det känns perfekt!

Kommer du att fortsätta skrapa FärgFemman skraplott nu?
- Jag vet inte riktigt, jag tänker att man nog inte kan vinna två gånger, men jag får se, kanske blir jag överraskad. Om jag köper någon lott framöver så blir det absolut en FärgFemman skraplott, inte bara Triss.

Vem eller vilka firar du vinsten med?
- Jag ska fira detta med hela familjen!

Vi gratulerar Anette till vinsten och hoppas att hon får både nya möbler till dottern och en resa hon kan njuta av! Turen kanske är med fler gånger, har man börjat vinna och få tur i spel så kanske man vinner igen? Om inte stöttar man i alla fall svenskt föreningsliv!

Vill du också testa en FärgFemman skraplott? Klicka här!