Eva-Marie från Möklinta vann vinster för 50 000 på sin FärgFemman Skraplott

Eva-Maries man hade aldrig tidigare köpt en FärgFemman Skraplott, men bestämde sig plötsligt en dag för att köpa en lott till Eva-Lena. Det visade sig vara ett lyckosamt drag och Eva-Lena vann Inredning för 15 000, Mat för 10 000, Resa för 10 000 och Hemelektronik för 15 000 kronor!

Eva-Marie Strandberg från Möklinta bodde tidigare i sitt liv i pulsens Stockholm, men flyttade på senare år till ett fritidshus med sin man.
Sen hon blev pensionär älskar hon att fixa i sin trädgård om dagarna. Eva-Marie fick skraplotten av sin man Björn som hade ”fått ett ryck” och hade köpt lotten spontant. Han hade aldrig tidigare köpt en FärgFemmanlott och tyckte det var kul.

Eva-Marie och hennes man är egentligen inga regelbundna lottköpare, men då och då har de köpt Sverigelotten.

Under dragningen med André valde hon nummer 18. Detta för att hennes man tyckte det var en bra siffra – och det var det!

Tillsammans har hon och maken besökt Spanien, Italien och Grekland och eftersom de öarna där omkring blivit populära resmål för paret, kommer de troligtvis åka till någon av de områdena igen.

Eva-Marie och hennes man kommer fira vinsten med ett glas bubbel.

Vi gratulerar Eva-Marie från Mörklinta till vinsten och hoppas att hon får glädje av sina vinster och njuter av en varm resa med sin man! Tack för att ni är med och stöttar svenskt föreningsliv!

Vill du skrapa en digital FärgFemman skraplott? Klicka här!