Turdagen den 15 januari är en dag Olle sent kommer glömma!

När Olle besökte sonens godisbutik i Hjo och köpte skraplotter från FärgFemman, förstod han först inte att han vunnit. Men visst syntes det tre högvinstsymboler på lotten!

Grönköpings spel och godis betyder extra mycket för Olle

Olle, kan du berätta om när du valde att köpa en FärgFemman skraplott?
- Ja, jag var inne och besökte min son, i hans spelbutik i Hjo, den heter Grönköpings Spel och Godis. Där låg tre skraplotter framme och jag köpte 2 av dem. Det bägge var FärgFemmanlotter och när jag skrapat färdigt så tänkte jag, ”Vad var det för konstiga streck på lotten?” Då utbrister min son Emil till mig att det är en högvinst jag vunnit!

- Detta var den 15 januari, vilken turdag det blev. Jag har under årens lopp jobbat i min sons butik så det kändes kul att det var där jag köpte lotten som jag vann på.

Hur reagerade du efter du vunnit?
- Ja du, det är stora känslor. Just nu så känns det ganska behagligt!

Det blir mycket mat att lasta hem för Olle

- Att vinna mat för 30.000 kronor känns ju perfekt och jag skojade lite med min fru att vi får låna sonens kombibil om vi ska få hem allt.
Eller så får vi köpa hem kaffe för hela summan! Just hemelektronik är inte direkt min avdelning av kunskap men det kanske får bli en lite större TV.

Kommer du att fortsätta spela FärgFemman skraplott nu?
- Jag brukar alltid köpa lotter en gång per vecka för ungefär 50 kr varje gång, så det kommer jag nog fortsätta med. Jag brukar köpa mig några Sverigelotten också.

Hur kommer du fira vinsten?
- Jag kommer sjävklart att fira tillsammans med min son Emil och min fru Ing-Britt!

Vi gratulerar Olle till vinsten och hoppas att han får stor glädje över vinsten tillsammans med sin familj. Kanske är det en Sverigelott han vinner på nästa gång?

Vill du också testa en FärgFemman skraplott? Klicka här!