Student vann 25 000 kr inredning

Att flytta hemifrån är ett stort steg, och det kan även vara dyrt. Därför kom högvinsten i Färgfemman skraplott perfekt för studenten Sara.

Fick feeling och köpte en Färgfemman Skraplott

Sara var med och spelade BingoLotto vid BingoLottos 30-årsjubileum och i samband med detta passade hon även på att köpa en FärgFemman Skraplott

– Jag brukar vara med och spela BingoLotto vid de större sändningarna, och denna dagen fick ja lite feeling, berättar Sara.

Använder högvinsten till flytt

Och den feelingen skulle visa sig vara helt rätt då Sara skrapade fram tre högvinstsymboler och fick därmed chansen att spela på den stora FärgFemman. Väl där gick tog Sara hem en fin vinst på 25 000 kronor inredning. En vinst som kom perfekt i tiden för Sara del.

– Detta kom väldigt väl till pass för mig då jag kommer att flytta hemifrån nu till sommaren. Jag pluggar till sjuksköterska så nu är planen att flytta till en egen lägenhet i Trollhättan. Så detta blir kanon!

Vi gratulerar Sara till denna vinsten! Vill du också få chansen att vinna stort, kan även du spela på en digital FärgFemman Skraplott.

Tillbaka till vinnarna