Prenumeranten från Hudiksvall vann stort på FärgFemman!

Det blev en extraordinär dag för vår kära prenumerant från Hudiksvall som vann på FärgFemman, flera gånger dessutom! Från BingoLotto-prenumeration tog hen sig hela vägen till att skrapa fram tre FärgFemman högvinstsymboler!

Stöttar föreningslivet med sin prenumeration

Hur kom det sig att du valde att köpa en FärgFemman skraplott?
- Jag och min man prenumererar på Bingolotto och genom våra lotter så stöttar vi Strands IF konståkning, detta då en av mina sonhustrur var med i den föreningen i sina unga år.

- På vår bingolott vann vi två FärgFemman skraplotter och när min man löste in dom i butiken så vann jag ytterligare två FärgFemman skraplotter. På den första lotten var det ingen vinst, men på den andra var det då tre FärgFemmor som jag skrapade fram.

Hur reagerade du efter du vunnit?
- Det var något jag inte trodde kunde hända! Jag blev helt chockad!
Vi vann ju resor till ett värde av 50.000kr, sen Allt till köket värde 10.000 kr och Mat för 5.000kr. Det var en chock!

Vet ni vad ni ska göra för vinsterna?
- Vi är nöjda med vinsterna men gällande resor så känner vi att vi har fått resa och uppleva så mycket i våra liv, vi brukar resa två gånger per år på vår och höstresor. Så vi vill att någon inom släkten kanske kan få nyttja resevinsten.

Vi gratulerar vinnaren från Hudiksvall till vinsten och hoppas att hen får njuta av sina vinster! Turen kanske är med fler gånger, kanske spelar du och vinner igen? Om inte stöttar man i alla fall svenskt föreningsliv!

Vill du skrapa en digital FärgFemman skraplott? Klicka här!