Den trogna spelaren från Alingsås vann riktigt stort - vinster för 55.000 kronor!

Att det skulle vara en tillsynes vanlig söndag trodde vår trogna spelare från Alingsås, men tji fick hen! Det blev ett vinstregn!

Trogen BingoLotto-spelare vann en FärgFemman skraplott på sin bingolott

Hur kom det sig att du valde att köpa en FärgFemman skraplott?
- Jag köper alltid mina bingolotter på Coop, av praktiska skäl, för det är där jag köper alla mina varor hem. För det första så går ju alltid pengarna till föreningslivet när man köper en bingolott och det är ju något jag tycker är viktigt. Sen är det ju ett plus att jag tycker det är roligt att spela. Så jag köpte aldrig en FärgFemman skraplott, jag vann den på min vanliga bingolott.

Hur reagerade du efter du vunnit?
- Jag är helt chockad ska jag säga dig. Jag har spelat med BingoLotto i många år och brukar vinna, men lite mindre summor. Jag har vunnit 100 kronor, 250 kronor, nya bingolotter osv. men att få först vinna en FärgFemman skraplott och sedan vinna igen är något som aldrig tidigare hänt! Detta är fantastiskt!

Vinsten firas med Lotta på Liseberg

Vad ska du göra för dina vinster?
- Jag tycker om att åka till Danmark, det är egentligen det enda resmålet jag tycker om att resa till. Men jag har en lillebror som gillar att resa och som brukar resa till Kreta. Det kan ju hända att han blir aspirant på resevinsten. Mat är det ju aldrig fel med och det finns ju mycket annat man kan köpa där än matvaror.

Hur kommer du fira din vinst?
- Vinsten firar jag med min bästa vän Malin som är min ”Lisebergskvinna”. Vi brukar alltid åka till Lotta på Liseberg varje sommar och i år får vi ännu mer att fira i och med min vinst!

Vi gratulerar denna glada vinnare från Alingsås och hoppas att hen får njuta av sina vinster! Turen kanske är med fler gånger, kanske spelar hen och vinner igen? Om inte stöttar man i alla fall svenskt föreningsliv!

Vill du skrapa en digital FärgFemman skraplott? Klicka här!