Liliane från Gävle överraskade sig själv rejält genom att vinna flerfaldigt på en och samma kväll!

När hon vann på sina digitala bingolotter trodde Liliane att turen räckte dit, men hon köpte ändå en digital FärgFemman skraplott för att testa turen. Tur var väl det! Det blev högvinst!

Brukar köpa sina bingolotter i appen

Hur kom det sig att du valde att köpa en FärgFemman skraplott?
- Jag brukar köpa Bingolotter i appen och när jag spelade den 13e mars så vann jag totalt 150 kronor på mina två digitala lotter. Senare på kvällen när jag var lite trött och grusig i ögonen så tänkte jag att jag kan väl köpa en digital FärgFemman skraplott för dom där pengarna och så gjorde jag det. När jag vann tänkte jag direkt att ”Nä, det kan inte vara sant”. Jag brukar inte ha någon supertur i spel nämligen!

Hur brukar du köpa dina bingolotter?
- Ibland köper jag lotter av Forsbacka IK för att stötta deras förening. Annars köper jag inne i appen. Jag vann även mat för 5.000kr och det känns kanon eftersom vi alltid handlar på Coop där vi bor.

Älskar att resa och tar gärna med sig dottern

Vad ska du göra för dina vinster?
- För mig var det bra med resor för 20.000kr eftersom jag och min dotter brukar resa ett par gånger per år.
På nittiotalet jobbade jag i mellanöstern som sjuksköterska, så jag har rest mycket i mitt liv. Vi har tittat på resor under ett par veckors tid nu. Senast åkte vi med Apollo på sportlovet, nu får vi hitta en ny härlig resa att ta!

Vi gratulerar Liliane från Gävle till vinsten och hoppas att hon får njuta av sina vinster till solen! Turen kanske är med fler gånger, kanske spelar hon och vinner igen? Om inte stöttar man i alla fall svenskt föreningsliv!

Vill du skrapa en digital FärgFemman skraplott? Klicka här!