Lyckan över att vinna på en digital FärgFemman skraplott!

Karina från Högsäter satt en kväll hemma i sitt vardagsrum och spelade på BingoLotto.se. Hon prövade lyckan och köpte en digital FärgFemman skraplott - tur var det!

Förvåningen över att ha skrapat fram tre högvinstsymboler

Karina, hur kom det sig att du valde att spela på en digital FärgFemman skraplott?
- Jag satt ensam hemma på kvällen i vardagsrummet och spelade på Bingolotto.se. Tänkte att jag ville testa en digital FärgFemman skraplott. Jag blev så förvånad när det stod ”Grattis du har vunnit”, men jag förstod inte riktigt vad jag vunnit. Det var först efter att jag kontaktat kundtjänst hos BingoLotto som jag förstod att min vinst var en högvinst.

Hur reagerade du efter du vunnit?
- Helt ofattbart, jag var helt tagen av hela händelsen!

Kommer till stor nytta i samband med att hon blir pensionär

Vad ska du göra för vinsten?
- Jag har inte riktigt hunnit tänka på det än, jag måste smälta att jag vunnit. Men de här pengarna kommer ju att komma väl till pass då jag snart ska gå i pension.

Kommer du att fortsätta spela FärgFemman skraplott?
- Ja, det tror jag absolut att jag kommer göra! Det måste jag.

Hur kommer du att fira din vinst?
- Jag ska fira den tillsammans med min son John som är 24 år gammal. Han är väldigt speciell för mig, han kom till oss när han var tre år gammal. Han är fantastisk. Så vi ska fira detta tillsammans!


Vi gratulerar Karina till vinsten och hoppas att pensionen blir extra fantastisk tack vare det här. Vi hoppas hon får ett härligt firande med sonen John!

Vill du också testa en FärgFemman skraplott? Klicka här!