Bensträckaren i Norrtälje blev till miljonvinst

En fem timmar lång bil- och båtfärd från Arlanda till Åland, sen lördagseftermiddag, klingar alldeles säkert inte alltför väl i de flestas öron. För BingoLottos Jackpottchansen-vinnare, däremot, är det ljuva toner – och en resa han sent kommer att glömma.

Att också unna sig en bensträckare på Flygfyren i Norrtälje, under den fem timmar långa färden, skulle visa sig vara ett klart vinnande beslut. Ett beslut värt 1 869 000 kronor, närmare bestämt. Historien fortsatte sedan i samma spår, då ett telefonsamtal – av en ren tillfällighet – hejdade honom från att kasta sin vinstlott i tron om att det var en nitlott:
– Jag blev faktiskt varse om vinsten först när jag på måndagen ringde upp BingoLottos kundtjänst för att rätta lotten. Väl framme förklarade dem att jag hade vunnit 1 869 000 kronor. Jag vart såklart oerhört chockad. Det känns fantastiskt. Har sovit mycket gott de senaste nätterna.

För vinstpengarna planerar den 66 åriga pensionären från Åland att hälsa på sin utflugna son i USA:
– Nu blir det en resa till Portland, USA, under december månad. Min son bor där sedan många år tillbaka. Resan har varit tilltänkt länge, men drygt 1,8 miljoner kronor stöper ju faktiskt ganska goda möjligheter till detta, äntligen. Det känns jättekul!

Som trogen lottköpare sedan många år tillbaka är han nu högst beslutsam om att hålla vid sin söndagsrutin, i många år framöver. Vi säger STORT grattis till vår Jackpottchansen-vinnare och önskar honom en trevlig resa till staterna!

Tillbaka till vinnarna