Bertil sjöng sig till 100 000 kr i BingoLotto

Han fick inte sjunga när han besökte Lotta på Liseberg i somras. Men när Bertil från Sala kom fram till BIngoLotto fick han ta ton, och det resulterade i 100 000 kr.

Möttes i Lotta på Liseberg

Bertil från Sala fick Bingo i kvällens fjärde och sista Bingospel i BingoLotto den 4 september ringde in och kom fram till programmet. Väl där fick han prata med Lotta Engberg, och det skulle visa sig att det inte var länge sedan sist.

- Det känns jättebra detta. Vi sågs ju i sommar på Liseberg du och jag, berättade Bertil och hänvisade till när han satt i publiken hos Lotta på Liseberg.

Lotta blev glatt överraskad och frågade om hon hade låtit Bertil sjunga i micken under den kvällen.

- Nej, inte den gången heller. En gång har jag fått göra det med då var det under genrepet berättade Bertil.

”Men om du blir riktigt glad vad sjunger du då?”, frågade Lotta

 - Ja då blir det Fyra bugg och en Coca Cola, svarade Bertil.

Fyra bugg och en Coca cola ledde till stor kontantvinst

Du nummer två var den sista luckan som återstod, passade Lotta på att låta Bertil sjunga just fyra bugg och en Coca Cola medanhon vände på luckan och glädjande fick brista ut att  Bertil hade vunnit 100 000 kr.

- Har jag? Vad trevligt, svarade Bertil!

 - Ja du har sjungit dig till 100 000 kr, stort grattis, avslutade Lotta.

Ja du ser det finns många sätt att vinna på BingoLotto. Och svenskt föreningsliv vinner alltid. Vill du precis som Bertil vinna i programmet, och kanske få sjunga en trudelutt själv, se då till att säkra din lott till söndagens program.

Tillbaka till vinnarna