Bilvinnaren Gill: ”Omtumlande!”

Det blev en speciell kväll för Gill från Linköping i BingoLotto den 27 mars då hon spelade fram sig till en Volkswagen T-Cross i Miljondubbletten i BIngoLotto.

Det var en något chockad bilvinnare som BingoLotto nådde efter sändningen den 27 mars. Gill Hade fortfarande inte riktigt förstått vad som hade skett.

- Ja det är omtumlande fortfarande, jag känner mig skakig i händerna, berättar Gill för Bingolotto.se.

Normalt sett brukar Gill spela BingoLotto lite då och då, men den senaste tiden hade detta förändrats.

- Jag tog en prenumeration för ett tag på BingoLotto då det var ett bra erbjudande tyckte jag- Så det var därför jag spelade just nu, annars brukar jag spela mer sporadiskt, säger vinnaren.

Och den prenumerationen skulle visa sig minst sagt vara lönsam då Gill fick Bingo, ringde in och fick spela Miljondubbletten där hon alltså vann en Volkswagen T-Cross till ett värde av 239 400 kr.

- Det är fortfarande omtumlande i kroppen men jag känner mig väldigt glad.

Vad ska du göra med vinsten?
- Det vet jag faktiskt inte riktigt ännu. Jag får diskutera med min man och med mina söner hur vi ska göra med bilen. Men jag kommer absolut att fortsätta spela BingoLotto nu, haha!

Hur firar du denna vinst nu då?
- Det blir till att fira med min man här hemma, och sedan får fira med SMK Valdemarsvik också, det är dit mitt föreningsstöd går nämligen!


Vill du likt Gill få lotterna hem i brevlådan? Se alla våra prenumerationserbjudanden här!

Tillbaka till vinnarna