Familjen Petterssons succé i Miljondubbletten!

Det var en förvånad Stefan Odelberg som tog emot telefonören i BingoLottos månadsfinal den 27 februari. För Oskar som han först fick tala med var en väldigt ung kille. Men när mamma Nina klev in i samtalet för polletten ner. Och Oskar stöttade sedan fram sin mamma till att vinna en splitter ny Volkswagen T-Cross.

BingoLotto istället för sportlov

Normalt sett brukar familjen Pettersson enbart spela BingoLotto under Uppesittarkvällen. Planen för denna helgen var egentligen att åka till Göteborg över sportlovet, men på grund av en Covidsmittad pappa fick familjen istället vackert stanna hemma.

– Vi fick ett litet infall denna dag och kände att vi ville hitta på något nu när det inte blev något speciellt under sportlovet. Så då sa vi på skoj att vi kan ju i alla fall avsluta sportlovet med att spela BingoLotto och vinna en bil, berättar mamma Nina för BingoLotto.

Och detta ”skämt” skulle sedan visa sig bli en sanning efter att mamma Nina och Oskar i programmet fått spela spela Miljondubbletten. Efter att de vänt på luckorna 13 och 20 så var det ett faktum – de hade vunnit en helt ny Volkswagens T-cross till familjens stora chock.

– Direkt efter att vi lagt på så var det verkligen mest skrik och skratt en stund, berättar, Nina som också meddelar att de ännu inte vet exakt vad de ska göra med vinsten. Men de vet i alla fall att de kommer att spela mera BingoLotto.

– Ja åtminstone på jul, eller nä, det kommer nog bli fler gånger än så, vågar jag säga!

Firar bilvinsten med bröllop

Vilka är ni som firar vinsten?

– På grund av Corona så har det bara varit vi i familjen. Sedan som en lite rolig grej så ska jag och min gubbe gifta oss i år, efter att ha varit tillsammans i 18 år, så denna vinsten kom väldigt lägligt för oss.

Stort grattis till familjen Pettersson säger vi på BingoLotto! Vill du också ta chansen att vinna stort? Passa på att säkra en bingolott till söndagens program!

Tillbaka till vinnarna