Storvinst i FärgFemman på nyår!

Visst var det en nyårsafton att komma ihåg i BingoLotto, och är det någon som inte kommer glömma denna kväll är det Nathalie från Uddevalla. Denna storkväll bestod av ytterligare två programledare i studion, så när Nathalie kom fram fick hon prata med både Daniel och Andreas Lundstedt. FärgFemman var spännande som vanligt!

Färgfemman började bra

Trots att nervositeten var ett faktum för Nathalie så var det dags att börja välja vilka nummer som hon ville vända fram. Första valet landade på nummer 6, vilket genast resulterade i lycka och konfettiregn – för där gömde sig en BIL! Närmare bestämt en Volkswagen Taigo. Redan här kan vi konstatera att det var en bra början för Nathalie.

Lyckan fortsätte

När det var dags att välja igen fick det bli nummer 29 som Daniel vände fram och där blev det ännu en härlig vinst, nämligen ”Hemelektronik 30 000 kr” som även det gick hem hos Nathalie. Än fanns det chans för Nathalie att samla på sig mer vinster, men tyvärr var det en röd som fanns bakom siffra 1 och spelet avslutades. Det var ändå en glad vinnare Daniel och Andreas fick vinka hejdå till denna nyårsafton.

Hur kommer det sig att du valde att spela BingoLotto just ikväll?

- Jag spelar på storkvällar, både Uppesittaren och Nyår. Även någon gång ibland, men jag prenumererar inte.

Vem delar du vinsten med?

- Med min familj.

Hur känns det att vinna en bil?

- Det känns bra, men jag är i chock fortfarande skrattar Nathalie.

Behöver du en bil?

- Ja, det behöver man ju alltid.

Kommer ni fortsätta spela BingoLotto nu?

- Ja, givetvis.

Vart köpte du lotten?

- Torp Uddevalla.

Vill du, precis som Nathalie, få chans att spela FärgFemman? Då finns det två möjligheter. Antingen kan du vara med och köpa en bingolott på söndag eller så kan du skrapa och spela på en FärgFemman Skraplott. Lycka till!

Tillbaka till vinnarna