Vann en miljon kronor med sitt turnummer 21!

Det blev en chockartad kväll för vår miljonär från Skåne, som hade svårt att sätta ord på känslan efter miljonvinsten. Läs hela intervjun här!

En helt overklig känsla

Hur känns det nu efter vinsten?
- Jag trodde först att jag skulle svimma! Jag fattar ingenting!
Jag förstod inte vad Stefan pratade om när han skulle vända luckan, om kylskåp och om han frågade om jag hade en stor kyl hemma.
Och när han vände på luckan så fick jag se att det dolde sig en miljon bakom. Det gjorde mig helt chockad, jag visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen!

Hur kommer det sig att du spelade BingoLotto just denna söndag?
- Vi spelar nästan varje söndag. Vi spelar liksom alltid, det är en kul underhållning! Jag brukar köpa lotterna i butik varje vecka, jag gillar det.

Turnummer 21 levererade vinst

Har du någon plan på vad du ska göra med vinsten?
- Nej, inte alls, jag får låta det smälta lite. Jag blev så ställd nu när jag vann. Vi har spelat på BingoLotto sedan Lokets tid och jag har alltid sagt till min man att om jag kommer fram så ska jag ta nummer 21! Det gjorde jag ju också nu när jag kom fram och det var ju tur att jag gjorde det!

Kommer ni fortsätta spela på BingoLotto?
- Ja, självklart. Det är inte en tradition vi kommer sluta med!

Hur firar du vinsten?
- Jag kommer fira den tillsammans med min man, kanske med mina syskon också!

Vill du också få chans att komma fram i programmet och vinna? Köp en lott till söndagens program så kanske du blir en vinnare du med!