Vinsten gav en omtumlande känsla för denna lyckliga vinnare

Ulrika visste inte riktigt vad som hände när hon vann. När Lotta firade och blev glad förstod hon först inte varför? Hade hon verkligen vunnit? Det är en glad och lite lätt chockad vinnare vi pratar med, strax efter vinsten! Läs hela intervjun här.

Fick äntligen använda sitt turnummer

Grattis till vinsten Ulrika! Hur känns det?
- Ja du, jag har ont i magen, lite huvudvärk och lite av allting. Jag ringde in för att jag vann 100 kronor och hade ingen aning om att jag skulle vinna så här mycket. Det här känns overkligt.
Fördröjningen med ljudet från tv:n till min mobil gjorde ju att jag inte hängde med riktigt. Jag såg att Lotta firade och jag förstod först inte varför.

Visste du vilket nummer du skulle välja?
- Mitt turnummer är 4, som jag aldrig fått använda i BingoLotto tidigare. Flera gånger har jag sagt att "nu spelar vi inte, vi vinner inget". Men tur att jag gjorde det! Nu äntligen, nu var det äntligen min tur att vinna!

Stöttar du någon förening?
- Nej, jag brukar handla lotterna på Konsum i Molkom. När vi var yngre och våra barn var små, så stöttade vi deras fotbollsklubbar.

Firar med hela familjen

Har du någon plan för vad du ska göra för vinsten?
- Nej ingen aning, vi har ett gammalt hus, så det finns en hel del att göra här hemma. Men jag vill dela med mig till mina vuxna barn och till mina barnbarn, jag ska bli farmor snart.

Vem ska du fira vinsten med?
- Jag ska fira den tillsammans med mina barnbarn och med min man.

Vill du precis som Ulrika få chans på att komma fram i programmet och vinna? Köp en lott till söndagens program så kanske du blir en vinnare du med!