Miljonvinst gav tårar

Det var kallt i Jämtland, familjen förkylda efter semester, men nog värmde allt miljonvinsten i Färgfemman rejält!

Den 10 juli blev en dag att minnas för Hanna från Rossön. Det var dagen hennes liv förändrades och hon blev miljonär i FärgFemman. Detta var också första gången Hanna kom fram, vilket hon beröttade för Agneta Sjödin i direktsändning.

- Ja det är absolut första gången jag kommer fram till programmet.

Hanna var först ut med att få välja låda och valde nummer fem, vilket skulle visa sig vara ett klokt beslut för bakom den luckan fanns nämligen FärFemman, och kvällens första jubel bröt ut.

När det sedan var dags att spela så vann Hanna först allt till köket för 35 000 kr och sedan mat för 10 000 kr och redan här var hon väldigt nöjd.

- Jag gillar ju att laga mat så detta är kanon, säger Hanna i programmet.

Men mer skulle det bli, mycket mer dessutom för när Hanna sedan valde  nummer 7 som tredje val FärgFemman visade det sig att där gömde sig miljonen. Ett stort jubel bröt ut hemma i Rossön och detta var något familjen verkligen behövde.

- Här sitter vi allihop och är jätteförkylda för att vi har varit på semester i Göteborg och blivit förbannade, men nu skiter vi i förkylningen, skrattar Hanna och fortsätter:

- Nu sitter jag här med mina föräldrar och mina barn och bara gråter.

”Ja du kommer nog få nypa dig i armen flera gånger i natt”, svarar Agneta.

- Ja detta kan ju inte vara sant. Jag kommer inte kunna sova mycket i natt, tusen tusen tack!

Stort grattis till Hanna säger vi, och vi du också ta chansen att vinna stort kan du säkra din bingolott till kommande BingoLotto här!

Tillbaka till vinnarna