Ingegerd - snabbaste miljonären i BingoLotto

Miljondubbletten brukar vara ett spännande moment varje månadsfinal innan spelaren vet vad den vinner. Ingegerd från Malmö struntade i detta och vände upp två miljonluckor direkt och blev miljonär.

Vann högsta vinsten direkt på Miljondubbletten


miljondubbletten får spelare välja på 25 olika luckor med olika vinster bakom, och när de hittar två av samma sort är det detta som är vinsten. Ingegerd från Malmö, visste direkt när hon kom fram vilka nummer hon ville börja med, 14 & 6 och det skulle visa sig vara fantastiskt bra siffror då miljonsymbolen dolde sig bakom båda dessa. Och plötsligt var hon miljonär.

- Det ska ju inte att gå att göra som jag gjorde nästan, plocka båda miljonerna på en och samma gång, säger en mycket glad Ingegerd till bingolotto.se efter sin vinst.

Ingegerd är en mycket rutinerad bingospelare dessutom. I ungefär 18 år har hon varit prenumerant och genom sin prenumeration har hon sett till att stödja neuroförbundet, för vars insats hennes hjärta klappar extra för. Vinsten denna kväll firar hon själv, men hon skickar nog en extra tanke till sin make.

- Jag sitter själv här kära du, min älskade lilla gubbe som ju var från göteborg ställde in tofflorna för två år sedan, men jag vet att han tittar på mig nu.

"ska köpa mig en diskmaskin"

Ett bingo och ett samtal och plötsligt var alltså Ingegerd en miljon kronor rikare. Något hon ännu inte riktigt hunnit landa i när vi nådde henne.

- Jag ska vara ärlig och säga det att det har nog inte riktigt satt sig ännu men jag börjar bli lite öm om kinderna kan jag säga, haha.

Vad ska du göra för vinsten?

- Det vet jag inte riktigt ännu , eller förresten, jag ska passa på att köpa mig en ny diskmaskin!

Vill du precis som Ingegerd bli miljonär? Varje vecka blir det nya chanser att kröna nya miljonärer i BingoLotto! Säkra din lott till söndag du också!

Tillbaka till vinnarna