Inger vann dubbelt

Inger Höglund ringde på vinst och förlust in till programmet 31 januari 2016 med Jesper Aspegren som programledare – och fick chansen att spela Superbankvalvet. Inte nog med att Inger kammade hem en miljon kronor i direktsändning, en vecka senare gick det upp för henne att hon vunnit dubbelt upp.

Grattis till storvinsten, Inger! Hur känns det att bli miljonär?
– Tack! Vi har väl nästan inte fattat det ännu, det känns väldigt  overkligt och helt otroligt på samma gång. Och inte nog med att jag vann en miljon, när jag fick brevet från Folkspel – så stod det grattis till två miljoner! Allt tack vare att jag hade dubbellott. Då blev det ju ännu en chock.

Hur länge har du spelat BingoLotto?
– Varje söndag sitter jag och min man Martin och spelar BingoLotto tillsammans. Det har vi gjort ända sedan programmets begynnelse. Jag har vunnit lite mindre summor tidigare, under Lokets tid. Och en gång vann jag 5 000 kronor på KappAhl genom dragning i Turnan. Några veckor senare fick jag spela på Tärningen. Men det är några år sedan.

Hur kändes det att medverka i TV-sändningen?
– Jag sa faktiskt till min man kort innan miljonvinsten att nu börjar det bli dags för en liten vinst igen, halvt på skoj. Faktum är att jag nästan har slutat att ringa in till programmet och var även nu på väg att låta bli. Men så bestämde jag mig ändå för att ringa en gång – och så kom jag fram! Det var en härlig känsla men samtidigt var man ju lite nervös.

Vad ska du göra för pengarna?
– Min make önskar sig ett par nya tofflor, så det får det väl bli. Skämt åsido, att vinna så mycket pengar som pensionär gör att tillvaron blir guldkantad, på något vis. För det första har vi ett hus som behöver renoveras. Sedan ska jag, min dotter och dotterdotter ge oss ut på en liten resa, har vi bestämt. Min man vill inte resa så han åker inte med.

Kommer ni fortsätta spela BingoLotto nu, eller är ni nöjda?
– Vi kommer alla gånger att fortsätta spela BingoLotto – det är det bästa program vi vet! Och det är fantastiskt trevligt, även när man inte vinner.
 

Tillbaka till vinnarna