Hade inte tänkt spela, vann bil!

Isabell från Bua hade inte planerat att spela BingoLotto på Nyårsafton, men ändrade sig, vilket skulle visa sig vara ett drömbeslut då hon vann en Volkswagen ID.4

Isabells planer denna Nyårsafton var från början inte att spela Nyårsbingo. Men ett spontanbeslut fick henne ändå att ändra sig.

- Vi skulle bara vara hemma detta nyår så då passade jag på att köpa två lotter. Det kunde ju vara lite kul tänkte jag, berättar Isabell för bingolotto.se.

Många vänner hörde av sig efter vinsten

Väl under programmet fick Isabell Bingo ringde in och fick FärgFemman. Och hon hittade direkt en Volkswagen ID.4 vilket givetvis gladde henne, och reaktionerna från hennes omgivning lät inte vänta på sig.

- Haha, nej det är väldigt många som redan har hört av sig till mig och gratulerat till vinsten.

Dock kan hennes kära fyrfotade vän därhemma göra att hon kanske inte kommer att köra omkring i just vinstbilen

- Jag är jätteglad över bilen men jag kanske kommer att sälja den eftersom jag har en hund som man helst inte vill ha i en ny bil, haha

Var med och spela BingoLotto varje lördag

Hursomhelst, stort grattis till din vinst säger vi till dig Isabell, och vill du som Isabell få chans att spela på FärgFemman så finns den möjligheten varje lördag kl 18-20 då BingoLotto sänds. Lotter till programmet hittar du här!