Juha satt redo denna söndagen, med en dubbellott - vad blev det i Miljondubbletten?

Juha vann i MiljonDubbletten denna härliga BingoLotto-kväll och det var inte heller första gången han vunnit på en av sina bingolotter. Läs vidare för att ta reda på varför han valde att spela på just detta datum!

Med turen på sin sida

Juha spelade BingoLotto den 25 september. Han ringde in till programmet och kom fram till en glad och härlig Stefan. Det var dags att spela MiljonDubbletten! Med en dubbellott i sin hand så satt Juha tryggt i soffan när han skulle välja ut vilka siffror Stefan skulle vända fram.

Efter noga betänksamhet valde Juha sina två nummer. Efter att ha vänt fram nästan alla olika varianter man kan vinna, så vände han fram en till bil. Tagen av vinsten så skrattade han gott och nöjt när Stefan gratulerade honom! Två bilar!

- Jag valde att spela för att jag tidigare i livet har vunnit på detta datumet. Förra gången var för några år sedan och den gången vann jag 100.000 kronor. Det är lite lustigt att vinna igen på samma dag!

- Men det känns fantastiskt underbart och spännande att ha vunnit igen, jag känner mig nästan lite skakig att jag kom fram i programmet. Det känns så kul!


Tänk vad härligt att man kan få njuta av att vinna flera gånger i BingoLotto. Och svenskt föreningsliv vinner alltid. Vill du precis som Juha vinna i programmet, se då till att säkra din lott till söndagens program.