Kurt hittade Taigon i BingoLottos Bilbingo

Bilbingo är spelet där du antingen vinner kontanter eller hittar och vinner bilen. Något den rutinerade bilvinnaren Kurt från Uddevalla gjorde den 22 februari i BingoLotto.

Vann bil i BingoLotto för andra gången!

När Kurt, från Uddevalla kom fram till BingoLotto och fick spela Bilbingo så var chanserna en på tre att han skulle hitta Volkswagen Taigon. Men Kurt brydde sig inte om dessa odds utan valde bokstaven ”N”, vilket visade sig vara en fullträff. Lotta Engberg själv hade svårt att först hitta att Kurt vunnit bilen, men när hon gjorde det bröt jublet ut i studion. Och det var en nöjd vinnare som BingoLotto talade med efter programmet.

– Det känns bra får jag säga, det är ganska så uppåt här hemma nu minst sagt, berättar Kurt för BingoLotto.

Kurt är en van bingospelare, som allt som oftast sitter bänkad varje söndag, var väldigt nöjd över denna vinst. Och tro det eller ej, men detta var inte första gången han vunnit en bil i BingoLotto!

– Jag har en hel del tur får jag säga. Jag har kommit fram till programmet en gång tidigare, det var på Janne Bylunds tid och då vann jag en Volvo. Det var FärgFemman som jag spelade då, så utöver det blev det även mat, resor och lite annat. Så det var skoj, men det var roligt att vinna nu igen.

Frun får vinsten

Kurts barn är sedan tidigare utflugna ur hemmet så det var frun han firade vinsten med denna kväll, och frugan var förmodligen lite extra nöjd vad det verkar som.

– Ja, frugan har ju sagt att hon vill ha en ny bil, så detta passade ju väldigt bra haha, avslutar den glade vinnaren Kurt, som också meddelar att han kommer fortsätta spela BingoLotto även framöver.

Drömmer du om att bli en lika stor turgubbe som Kurt? Ta då chansen och var med oss och spela BingoLotto på söndag, ett program fyllt av fart, spänning och mängder av glada vinnare!

Tillbaka till vinnarna